Zombies 2 online subtitrat în română online subtitrat in romana

Muzical, Comedie, Romantic - 84 minute
Rating:
6/10
6
Zombies 2 online subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 14 feb., 2020
  • Gen: Muzical, Comedie, Romantic

Descriere Zombies 2 online subtitrat în română (2020)

Zombies 2 2020 online subtitrat în română HD.

Zombies 2 2020 online subtitrat este un film original american Disney Channel. A avut premiera pe Disney Channel pe 14 februarie 2020. Filmul este o continuare a filmului original Disney Channel Zombies din 2018. În rolurile principale sunt Milo Manheim și Meg Donnelly.

Acțiunea are loc în neobișnuita școală Seabrook-High. Fotbalistul Zach și majoreta Addison nu cu mult timp în urmă au trăit aventuri incredibile. Încercările experimentate au dus la apariția unei relații romantice între eroi. Acum se pregătesc pentru bal și se gândesc serios la viitorul lor. Cu toate acestea, existența lor pașnică este tulburată de sosirea de noi studenți, care sunt adevărați vârcolaci.

Oamenii din Seabrook au renunțat de mult la discriminarea cu monștrii, așa că le permit vârcolacilor să urmeze școala. Alegerile prezidențiale abia încep, iar unul dintre candidați este Zed. Dar noii veniți sălbatici nu sunt interesați nici de studiu, nici de politica școlară. Adevăratul lor scop este Addison, în care recunosc Marele Alfa, care îi poate conduce la sursa de energie vitală. Aceasta duce la începutul noilor aventuri ale unui cuplu curajos.

Filmul este scris de David Light și Joseph Raso, în regia lui Paul Hoen și produs executiv de Anna Gerb, Paul Hoen și Joseph Raso. Producția filmului a început pe 27 mai 2019 și s-a încheiat la Toronto pe 15 iulie 2019. Scene au fost filmate și în Rockwood Conservation Area .

O mulțime de personaje noi, cântece, decoruri și dans. Film cu adevărat distractiv pentru copii, lansat de Ziua Îndrăgostiților. Atât de multă creativitate și distracție la pachet într-un singur film.

 

Click aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română, traduse (Filme vechi și filme noi).

 

Vizionează gratis Zombies 2 2020 film online HD, dublat în română.
Player gratuit Zombies 2 2020 cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte