Yes Day online subtitrat in romana

Comedie, Familie -
Rating:
0/10
0

Informații film

  • Data lansarii: 12 mart., 2021
  • Gen: Comedie, Familie

Descriere Yes Day (2021)

Yes Day 2021 online subtitrat în română HD.

Yes Day 2021 este un film de comedie american, regizat de Miguel Arteta, dintr-un scenariu de Justin Malen. E bazat pe cartea cu același nume pentru copii de Amy Krouse Rosenthal și Tom Lichtenheld. În rolurile principale joacă Jennifer Garner, Édgar Ramírez și Jenna Ortega. Intriga este asemănătoare cu cea din comedia Yes Man, unde Carl Allen, interpretat de Jim Carrey, decide să renunțe la a nu spune și va spune da la orice și tot ce i se cere.

Simțind întotdeauna că trebuie să le spună NU copiilor, Allison și Carlos decid să le ofere o zi de DA. Timp de 24 de ore copiii stabilesc regulile. Nu le-a trecut prin cap că vor avea parte de ce-a mai frumoasă. Împreună merg într-o aventură cu vârtej în jurul Los Angelesului, care va aduce familia mai aproape unul de celălalt.

 Este programat să fie lansat pe 12 martie 2021 de Netflix.

În septembrie 2018, s-a anunțat că Jennifer Garner s-a alăturat distribuției filmului, Miguel Arteta regizând dintr-un scenariu de Justin Malen, cu distribuirea Netflix. Jenna Ortega, Édgar Ramírez și Julian Lerner s-au alăturat distribuției filmului în octombrie 2019. În aprilie 2020, Megan Stott a anunțat că s-a alăturat distribuției filmului.

Yes Day este primul film Original Netflix pentru actrița Jennifer Garner.

Edgar Ramirez a jucat recent în thriller-ul original Netflix The Last Days of American Crime.

Pentru Jenna Ortega, rolul ei de Katie Torres este al cincilea rol original. Ea a jucat anterior în Richie Rich, You, The Babysitter: Killer Queen și a exprimat rolul lui Brooklyn în Jurassic World: Camp Cretaceous.

Fotografia principală a început în noiembrie 2019 la Los Angeles.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Yes Day 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte