Wrong Turn online subtitrat in romana

Groază, Thriller - 109 minute
Rating:
0/10
0
Wrong Turn 2021 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 26 ian., 2021
  • Gen: Groază, Thriller

Descriere Wrong Turn (2021)

Wrong Turn 2021 online subtitrat în română HD.

Wrong Turn 2021 este un film regizat de Mike P. Nelson și scris de Alan McElroy. Filmul este o repornire și a șaptea parte a seriei de filme Wrong Turn. În film îi joacă Charlotte Vega, Adain Bradley, Emma Dumont, Dylan McTee, Daisy Head, Bill Sage și Matthew Modine. Este o coproducție internațională între Statele Unite, Germania și Canada.

Teroarea Backwoods și suspansul nervos se întâlnesc atunci când Jen și un grup de prieteni au pornit să facă drumeții pe traseul Appalachian. În ciuda avertismentelor de a se ține de potecă, excursioniștii se îndepărtează de drum – și traversează terenurile locuite de Fundație. Aceasta este o comunitate ascunsă de locuitori de munte care folosesc mijloace mortale pentru a-și proteja modul de viață.

Dintr-o dată sub asediu, Jen și prietenii ei par să se îndrepte către punctul de neîntoarcere. Acest lucru pare a fi încă o reșanare a multor alte filme de groază din backwoods. Wrong Turn, cunoscut și sub numele de Wrong Turn: The Foundation, este regizat de cineastul american Mike P. Nelson, fost mixer de sunet și regizor al filmelor Summer School și The Domestics anterior. Scenariul este scris de Alan B. McElroy. Saban Films va lansa acest nou Wrong Turn direct-to-VOD începând din 26 ianuarie în această iarnă.

Saban Films a lansat un trailer oficial pentru un thriller de groază intitulat Wrong Turn. Wrong Turn este al șaptelea film dintr-o franciză. Titlul original este Wrong Turn: The Foundation, au mers cu acea tendință de „a folosi din nou titlul filmului original”.
În octombrie 2018, a fost anunțată o repornire a seriei de filme Wrong Turn. Filmul va fi regizat de Mike P. Nelson și scris de Alan B. McElroy, scriitorul originalului Wrong Turn în 2003. Charlotte Vega va juca în film.

Filmarea principală a început pe 9 septembrie 2019 în Ohio și s-a încheiat pe 2 noiembrie.
Wrong Turn este programat să fie lansat pe 26 ianuarie 2021.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru Wrong Turn 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

 

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Wrong Turn 2021

trailers
x
Wrong Turn 2021 Online Subtitrat Romana HD

Trailer Wrong Turn 2021

Groază, Thriller

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte