Wonder Woman online subtitrat in romana

Acțiune, Aventură, Război, Fantastic, SF - 129 minute
Rating:
7.4/10
7.4
Wonder Woman 2017 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 15 mai, 2017
  • Gen: Acțiune, Aventură, Război, Fantastic, SF

Descriere Wonder Woman (2017)

Wonder Woman 2017 online subtitrat în română HD.

Pe insula Amazon, separată de întreaga lume, se naște o fată extraordinară pe nume Diana. Mama, regina insulei, visează la o viață liniștită pentru fiica ei, cu toate acestea, fiica are o altă opinie. Încă din copilărie, era interesată de arta militară și, în secret de mama ei, se pregătea să-și protejeze oamenii și întreaga planetă de posibile amenințări. Pregătirea face ca Diana să fie cea mai puternică Amazoancă, capabilă să folosească armele cele mai avansate ale femeilor războinice.

Viața pașnică pe insulă se încheie după ce un avion s-a prăbușit pe țărm. La cârmă că se afla un spion britanic care a furat documente secrete de la sediul german. De la el, amazoanele află despre începutul unui mare război care a cuprins toată Europa și jumătate din glob. Văzând în aceasta mașinațiile zeului războiului Ares, Diana se duce să opraescă zeul sângeros. Superputerile îi permit să participe cu succes la bătălii.

Ares, care își ascunde identitatea, nu este deloc acel care a căzut bănuitor de Diana și tovarășii ei. Cu toate acestea, îndrăzneața Amazoancă face tot posibilul pentru a descoperi misterul zeului rău și să lupte cu Ares pentru a pune capăt războiului.

Wonder Woman a încasat 412,6 milioane de dolari în Statele Unite și Canada și 409,3 milioane de dolari în alte teritorii pentru un total mondial de 821,8 milioane de dolari, față de un buget estimat la producție de 120-150 milioane de dolari.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player Gratuit Wonder Woman 2017 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Wonder Woman 2017

trailers
x
Wonder Woman 2017 Online Subtitrat Romana HD

Trailer Wonder Woman 2017

Acțiune, Aventură, Război, Fantastic, SF

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte