Winter’s Tale online subtitrat in romana

Dramă, Dragoste, Mister, Fantastic, Fantezie - 118 minute
Rating:
6.2/10
6.2
Winter’s Tale 2014 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 10 feb., 2014
  • Gen: Dramă, Dragoste, Mister, Fantastic, Fantezie

Descriere Winter’s Tale (2014)

Winter’s Tale 2014 online subtitrat în română HD. (Poveste de iarnă 2014)

 

Filmul Winter’s Tale 2014 are loc în 1919. Peter Lake este un tânăr care își câștigă existența prin furturi mărunte. Odată într-una dintre case a întâlnit o tânără fată Beverly, de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Cu toate acestea, el a aflat că este grav bolnavă și că nu mai are mult timp să trăiască. Atunci Peter a decis să se schimbe și să rămână cu iubita sa pentru tot restul vieții. Oamenii fostului său șef au început să-l vâneze, cărora li s-a ordonat să scape de tip. Ei reușesc să-l găsească, dar Peter este transportat în timp și ajunge astăzi la New York. Nu-și amintește deloc nimic, dar este capabil să audă și să vadă lucruri inaccesibile unei persoane obișnuite.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.
Player Gratuit Vezi gratuit Winter’s Tale 2014 online subtitrat în română. Pe acest site găsești o mulțime de filme fără reclame enervante.cu subtitrare, tradus în română.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte