West Side Story online subtitrat in romana

Crimă, Dramă, Muzical -
Rating:
0/10
0
West Side Story 2021 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 10 dec., 2021
  • Gen: Crimă, Dramă, Muzical

Descriere West Side Story (2021)

West Side Story 2021 online subtitrat în română HD.

West Side Story 2021 este un viitor film de dramă muzicală american. Este regizat și coprodus de Steven Spielberg, cu un scenariu de Tony Kushner și coregrafie de Justin Peck. Filmul este o adaptare a muzicalului cu același nume de la Broadway din 1957. Fiind realizat de Arthur Laurents, Leonard Bernstein și Stephen Sondheim, care se bazează vag pe Romeo și Julieta lui Shakespeare. Acesta explorează dragostea interzisă și rivalitatea dintre Jets și Rechini, două bande adolescente de stradă cu origini etnice diferite.

În martie 2014, Steven Spielberg și-a exprimat pentru prima dată interesul în regia unui remake al West Side Story. Aceasta a determinat 20th Century Fox să dobândească drepturile asupra proiectului. Tony Kushner, a lucrat anterior cu Spielberg la München din 2005 și Lincoln din 2012. Acesta a dezvăluit într-un interviu că scria scenariul filmului. Și afirma că va lăsa numerele muzicale intacte și că povestea va fi mai asemănătoare cu muzicalul original.

Filmările au avut loc în Harlem și alte locații din Manhattan, Flatlands, Brooklyn, și în New York City. În New Jersey, a fost construit un set în aer liber, în august 2019. Filmările au avut loc și în Newark și în alte părți ale județului Essex, New Jersey.

West Side Story a fost programat inițial să fie lansat în Statele Unite pe 18 decembrie 2020. Cu toate acestea, din cauza pandemiei COVID-19, Disney a întârziat data lansării până la 10 decembrie 2021. Deoarece coincide cu a 60-a aniversare a lansării filmului original din 1961.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru West Side Story 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial West Side Story 2021

trailers
x
West Side Story 2021 Online Subtitrat Romana

Trailer West Side Story 2021

Crimă, Dramă, Muzical

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte