Vivo 2021 online subtitrat în română online subtitrat in romana

Animație, Aventură, Comedie -
Rating:
0/10
0
Vivo 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 04 iun., 2021
  • Gen: Animație, Aventură, Comedie

Descriere Vivo 2021 online subtitrat în română (2021)

Vivo 2021 online subtitrat în română HD.

Vivo 2021 online subtitrat, o aventură muzicală animată cu piese noi, originale. Lin-Manuel Miranda, creatorul smash-ului de pe Broadway „Hamilton”, stilurile muzicale oferă filmului un sunet complet unic și contemporan. Această poveste incredibilă despre muzică și prietenie duce publicul într-o aventură epică în locații superbe, nemaivăzute până acum în animație.

Vivo este un film muzical american animat și produs de Columbia Pictures și Sony Pictures Animation. Filmul este regizat de Kirk DeMicco. Codirecționat de Brandon Jeffords, dintr-un scenariu de Quiara Alegría Hudes și DeMicco și bazată pe ideea lui Peter Barsocchini. Filmul marchează primul film muzical de la Sony Pictures Animation.

Filmat inițial la DreamWorks Animation în 2010 a fost anulat din cauza unei restructurări a companiei în 2015. Cu toate acestea, ulterior a fost reînviat și accelerat de Sony Pictures Animation pe 14 decembrie 2016.

Vivo este programat în prezent să fie lansat în Statele Unite pe 4 iunie 2021, de către Sony Pictures Releasing .
Originile filmului datează din 2010, când Lin-Manuel Miranda a lansat o idee pentru un film la DreamWorks Animation după succesul muzicalului său de scenă In the Heights . Datorită unei restructurări din 2015, DreamWorks a renunțat în cele din urmă la proiect.

Pe 14 decembrie 2016, Sony Pictures Animation a achiziționat în cele din urmă proiectul de la DreamWorks și l-a urmărit rapid sub numele Vivo , care se bazează pe o idee originală a lui Peter Barsocchini , cu Kirk DeMicco în regia, Lisa Stewart producătoare, Laurence Mark producător executiv , și Quiara Alegría Hudes scriind scenariul dintr-o poveste de Barsocchini. Pe 12 iunie 2019, Kristine Belson a anunțat la Festivalul internațional de film de animație Annecy din 2019 că Rich Moore se va alătura filmului în calitate de coproducător al filmului, cu Roger Deakins în rolul de director de film al filmului.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru Vivo 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte