Venom: Let There Be Carnage online subtitrat in romana

Acțiune, Comedie, Groază, SF -
Rating:
0/10
0
Venom: Let There Be Carnage 2021 Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 03 feb., 2021
  • Gen: Acțiune, Comedie, Groază, SF

Descriere Venom: Let There Be Carnage (2021)

Venom: Let There Be Carnage 2021 online subtitrat în română HD.

Eddie Brock se confruntă cu Cletus Cassidy. Ucigașul în serie și un maniac au devenit și mai periculoși, pentru că s-a combinat cu un simbiot extraterestru. Acum este un monstru al cărui unic scop este să ucidă. Venom 2 este o continuare a filmului cu același nume, care a fost lansat în 2018. Acțiunea se bazează pe benzi desenate Marvel Comics, în care personajul a apărut pentru prima dată în 1984.

Filmul a fost inițial destinat să fie lansat în America de Nord pe 2 octombrie 2020. Dar, din cauza pandemiei de coronavirus 2019-2020, data lansării filmului a fost împinsă la 25 iunie 2021.

Acest film a fost unul dintre câteva dintre filmele Marvel produse atât de Sony, cât și de Marvel. Acestea și-au văzut datele de lansare schimbate în urma pandemiei. De asemenea, a afectat lansarea lui „Morbius”, și Spider-Man.

Venom: Let There Be Carnage 2021 este un viitor american de film super – erou bazat pe Marvel benzi desenate de caractere Venom , produs de Columbia Pictures , în asociere cu Marvel și Tencent Pictures . Distribuit de Sony Pictures Releasing , este destinat să fie al doilea film din Universul Sony Pictures al personajelor Marvel și continuarea lui Venom (2018). Filmul este regizat de Andy Serkis după un scenariu de Kelly Marcel și îl are înrol principal pe Tom Hardy în rolul lui Eddie Brock / Venomalături de Woody Harrelson , Michelle Williams , Reid Scott și Naomie Harris .

Stephen Grah și Sean Delaney au fost distribuiți în roluri nedezvăluite.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Venom: Let There Be Carnage 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Venom: Let There Be Carnage 2021

trailers
x
Venom: Let There Be Carnage 2021 Subtitrat

Trailer Venom: Let There Be Carnage 2021

Acțiune, Comedie, Groază, SF

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte