Uncharted online subtitrat in romana

Acțiune, Aventură -
Rating:
0/10
0
Uncharted 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 16 iul., 2021
  • Gen: Acțiune, Aventură

Descriere Uncharted (2021)

Uncharted 2021 online subtitrat în română HD.

Uncharted 2021 este un film de aventură de acțiune american. Este regizat de Ruben Fleischer și scris de Art Marcum și Matt Holloway. În rolul unei adaptări a jocurilor video cu același nume create de Amy Hennig. Filmul îi are în rolurile principale pe Tom Holland și Mark Wahlberg. Alături de o distribuție secundară care include Antonio Banderas, Sophia Taylor Ali și Tati Gabrielle.

Uncharted 2021 va fi lansat teatral în Statele Unite pe 16 iulie 2021 în IMAX, RealD 3D și Dolby Cinema de Sony Pictures Releasing.

Ruben Fleischer a intrat în discuții pentru înlocuirea lui Knight ca regizor. Data lansării filmului fiind împinsă înapoi la 5 martie 2021. Fleischer a fost confirmat ca regizor, intriga filmului servind drept adaptare directă a jocurilor. Filmul se inspiră din al patrulea joc din serie, Uncharted 4: A Thief’s End. Antonio Banderas, Sophia Taylor Ali și Tati Gabrielle au fost adăugați în distribuție.

Filmările principale au început pe 16 martie 2020, filmând în zone din jurul Berlinului. Se aștepta ca producția să aibă loc la Babelsberg Studio, înainte de a se muta în Spania. Însă acestea au fost închise la jumătatea lunii martie 2020 din cauza pandemiei COVID-19. Se credea că filmările au fost reluate la 15 iulie 2020. Cu toate acestea, Sony Pictures a clarificat, că erau în curs de pregătire cu speranța de a începe producția în curând.

Producția a fost reluată oficial pe 20 iulie. Filmările au avut loc în zone din jurul Germaniei, cu distanțarea socială adecvată și cerințele de mască. Pe 5 august, Banderas a părăsit temporar producția după ce a dat rezultate pozitive la COVID-19. La data de 26 august, Banderas și-a revenit din COVID-19, revenind la producție la scurt timp. Apoi filmările s-au mutat la Berlin, iar fotografiile au fost lansate online. Filmările au fost încheiate pe 29 octombrie.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru Uncharted 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Uncharted 2021

trailers
x
Uncharted 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Trailer Uncharted 2021

Acțiune, Aventură

x
Sari la bara de unelte