Tomb Raider 2 online subtitrat in romana

Acțiune, Aventură, Fantezie -
Rating:
0/10
0
Tomb Raider 2 2021 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 25 nov., 2021
  • Gen: Acțiune, Aventură, Fantezie

Descriere Tomb Raider 2 (2021)

Tomb Raider 2 2021 online subtitrat în română HD.

Alicia Vikander revine în rolul superstarului jocurilor video Lara Croft. Ben Wheatley preia rolul în calitate de regizor, cu Amy Jump angajată să scrie scenariul pentru continuare.

Deși repornirea din 2018 a fost întâmpinată cu recenzii mixte. A fost suficient de populară și s-a descurcat suficient la box-office, pentru a obține un follow-up. După ce Lara a salvat lumea și a oprit virusul mortal care scapă de mormânt. S-a întors la Londra și și-a acceptat locul în compania tatălui ei.

Când s-a anunțat că Wheatley va regiza continuarea, a fost anunțată și o dată de lansare din 19 martie 2021. Cu toate acestea, așa cum s-a întâmplat cu majoritatea filmelor care urmează să apară în curând, Tomb Raider 2 a fost amânat.

 Acest lucru a fost cu mult înainte ca COVID-19 să aibă un impact dramatic asupra lumii. Precum închiderea cinematografelor și oprirea producțiilor de filme.

Putem remarca faptul că acestea sunt în întregime dor speculații, deoarece nimic nu a fost confirmat dincolo de amânare. Până când acest lucru nu se va întâmpla, nu vom ști nimic sigur. Asigurați-vă că reveniți aici pentru mai multe detalii.

Alicia Vikander se va întoarce cu siguranță ca Lara Croft. Dar nu este evident cine se va întoarce. Dacă continuarea continuă din finalul primului film, ne putem aștepta ca Kristin Scott Thomas să revină ca Ana Miller. Este puțin probabil ca Dominic West să revină ca tatăl Larei. Lordul Richard Croft, după ce s-a sacrificat pentru a-și salva fiica, în timp ce ticălosul Mathias Vogel a murit și el în primul film.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru Tomb Raider 2 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte