Tom and Jerry online subtitrat in romana

Animație, Aventură, Comedie -
Rating:
0/10
0
Tom and Jerry 2021 Online Subtitrat în Română FILM FULL HD

Informații film

  • Data lansarii: 26 feb., 2021
  • Gen: Animație, Aventură, Comedie

Descriere Tom and Jerry (2021)

Tom and Jerry 2021 online subtitrat în română HD.

Tom & Jerry 2021 este o animație-calculator americană. Film de comedie bazat pe personajele din aceeași nume creat de William Hanna și Joseph Barbera. Produs de Warner Animation Group și distribuit de Warner Bros. Pictures .

Povestea filmului îl urmărește pe Jerry care își are reședința într-un hotel elegant, cu Tom. Angajat pentru a-l împiedica să distrugă o nuntă importantă. Tom este dat afară de proprietarii săi împreună cu rivalul său de mult timp Jerry. Au rămas acum fără o sursă de hrană, fără adăpost. Rătăcind pe străzi decid să apeleze la un armistițiu la rivalitatea lor, apoi să meargă pe căi separate pentru a avea un nou început în viața lor.

Cei doi se încrucișează mai târziu în Manhattan , New York, unde Jerry și-a stabilit reședința în cel mai mare, rafinat și mai bun hotel al orașului, provocând tot felul de probleme în timp ce personalul se pregătește pentru „nunta secolului” dintre Ben și Preeta.

Kayla, un nou angajat, este însărcinată de managerul hotelului, domnul DuBros cu planificarea evenimentului și scăparea de Jerry. Kayla îl angajează pe Tom să îl prindă pe Jerry, reluând lupta lor nesfârșită. Cu toate acestea, haosul se desfășoară atunci când lupta cu pisicile și șoarecele amenință să distrugă cariera lui Kayla, nunta și, eventual, chiar hotelul în sine. Urmărirea provoacă un haos răspândit.

Conceput inițial ca un film de acțiune animat în 2009, filmul a dispărut în iadul dezvoltării, planurile trecând în cele din urmă la producerea unui film complet animat. Filmul a devenit un hibrid live-action / animat, folosind scurtmetrajele ca inspirație, în 2018, filmările începând în 2019.

Tom & Jerry va fi lansat teatral în Statele Unite pe 26 februarie 2021, cu o lansare simultană de o lună pe HBO Max . Este prima producție de Tom și Jerry lansată teatral din 2005 The Karate Guard.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Tom and Jerry 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte