To All the Boys: Always and Forever online subtitrat in romana

Comedie, Dramă, Romantic - 109 minute
Rating:
0/10
0
To All the Boys: Always and Forever

Informații film

  • Data lansarii: 12 feb., 2021
  • Gen: Comedie, Dramă, Romantic

Descriere To All the Boys: Always and Forever (2021)

To All the Boys: Always and Forever 2021 online subtitrat în română HD.

To All the Boys: Always and Forever 2021 este un viitor film american de comedie romantică pentru adolescenți regizat de Michael Fimognari. Lana Condor și Noah Centineo sunt în rolurile principale. Filmul se bazează pe romanul Jenny Han din 2017 Always and Forever, Lara Jean. Este o continuare a To All the Boys: P.S. I Still Love You (2020) și a treia și ultima tranșă din seria To all the Boys I Loved Before.

Lara Jean Covey se pregătește pentru sfârșitul liceului și pentru începutul maturității. Are parte de călătorii care îi schimbă viața o determină să reimagineze cum va arăta viața cu familia, prietenii și Peter după absolvire. Continuarea vieții romantice a adolescentei și confruntarea cu momentele ei bune și grele alături de prieteni și familie.

Franciza iubită Netflix To All the Boys I Loved Before vine la sfârșitul dulce-amar, cu cel de-al treilea și ultimul său film, anul acesta. Pe baza trilogiei populare YA a lui Jenny Han, cea de-a treia tranșă.

Producătorii au început să lucreze la Always and Forever în timp ce P.S. I Still Love You era încă în producție. Angajându-l pe Katie Lovejoy să scrie scenariul pentru al treilea roman al lui Han și pe Michael Fimognari pentru regie. Filmarea principală a început în Vancouver, Columbia Britanică, Canada, la 15 iulie 2019, la două luni după producția celui de-al doilea film, deși producția a fost anunțată oficial doar în august 2019.

 Este programat să fie lansat pe 12 februarie 2021 de Netflix. Filmat spate în spate cu a doua parte a trilogiei.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru To All the Boys: Always and Forever 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial To All the Boys: Always and Forever 2021

trailers
x
To All the Boys: Always and Forever

Trailer To All the Boys: Always and Forever 2021

Comedie, Dramă, Romantic

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte