The White Tiger online subtitrat in romana

Crimă, Dramă - 125 minute
Rating:
0/10
0

Informații film

  • Data lansarii: 22 ian., 2021
  • Gen: Crimă, Dramă

Descriere The White Tiger (2021)

The White Tiger 2021 online subtitrat în română HD.

The White Tiger 2021 este un film dramatic american regizat de Ramin Bahrani. Este adaptat din romanul omonim al lui Aravind Adiga din 2008. Filmul îl are în rol principal pe Adarsh Gourav, cu Rajkummar Rao și Priyanka Chopra Jonas.

Balram Halwai ne povestește ascensiunea sa epică și întunecată, plină de umor. Cum a ajuns de la sărac la antreprenor de succes în India modernă. Viclean și ambițios, tânărul nostru erou își bate drumul spre a deveni șofer pentru Ashok și Pinky, întorși din America. Societatea l-a instruit pe Balram să fie un slujitor, așa că se face indispensabil stăpânilor săi bogați.

Născut în inima întunecată a Indiei. Balram primește o pauză când este angajat ca șofer pentru cel mai bogat om din satul său. În timp ce colegii săi sunt ocupați, Balram își urmărește angajatorii mituind miniștrii de externe pentru scutiri de impozite. Acesta învață cum să sifoneze gazul, să se ocupe de mecanica coruptă și să reumple și să revândă sticlele Johnnie Walker Black Label. De asemenea, găsește o cale de ieșire din Coop pe care nimeni altcineva din interior nu o poate percepe.

 Dar după o noapte de trădare, își dă seama de lungimile corupte. La un pas de a pierde totul, Balram se răzvrătește împotriva unui sistem trucat și inegal.

În ianuarie 2020, este lăudată sosirea iminentă a unei adaptări a poveștii câștigătoare a Premiului Booker din 2008 al lui Aravind Adiga. Despre un tânăr care se ridică din sărăcie în satul său pentru a deveni un antreprenor de succes printr-o combinație de crimă, luare de mită și ambiție rapace.
The White Tiger 2021 integrează în mod expert un moment socio-politic captivant despre bogați și săraci din India, cu o narațiune palpitantă, cinică.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru The White Tiger 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte