The Tomorrow War online subtitrat in romana

Acțiune, Aventură, SF -
Rating:
0/10
0

Informații film

  • Data lansarii: 23 iul., 2021
  • Gen: Acțiune, Aventură, SF

Descriere The Tomorrow War (2021)

The Tomorrow War 2021 online subtitrat în română HD.

The Tomorrow War 2021 este un film american de acțiune științifico-fantastic regizat de Chris McKay. Filmul îi are în rol principal pe Chris Pratt, Yvonne Strahovski și alții, iar Pratt producătorul executiv.
Filmul, care va avea loc în viitorul apropiat, se concentrează pe războiul umanității împotriva unei forțe extraterestre invadatoare. Soarta unui război futurist se bazează pe abilitățile unui om de a înfrunta fantomele trecutului său. Omenirea pierde din cauza unei invazii extraterestre, așa că pentru a lupta înapoi, oamenii de știință dezvoltă o modalitate de a trage soldați din trecut pentru a lupta împotriva războiului.

În februarie 2019, s-a anunțat că Chris Pratt se afla în negocieri pentru a juca în film. Pe atunci cunoscut sub numele de Ghost Draft, urma să fie regizat de Chris McKay. În iulie, Yvonne Strahovski a fost adăugată în distribuție. Filmul a fost retitulat ca Războiul de mâine. Designerul de creaturi Ken Barthelmey a proiectat extratereștrii pentru film.

 Filmul a fost inițial programat să fie lansat pe 25 decembrie 2020 de către Paramount Pictures. Dar, din cauza pandemiei COVID-19, a fost retrasă din program și ulterior reprogramată la 23 iulie 2021.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru The Tomorrow War 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte