The Mauritanian online subtitrat in romana

Dramă, Thriller - 129 minute
Rating:
0/10
0
The Mauritanian 2021 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 12 feb., 2021
  • Gen: Dramă, Thriller

Descriere The Mauritanian (2021)

The Mauritanian 2021 online subtitrat în română HD.

The Mauritanian 2021 este un film britanic-american de thriller juridic. Este regizat de Kevin Macdonald dintr-un scenariu scris de M.B. Traven, Rory Haines și Sohrab Noshirvani. În film îi joacă Jodie Foster, Tahar Rahim, Shailene Woodley și Benedict Cumberbatch. Filmul urmează să fie lansat în Statele Unite pe 12 februarie 2021.

Acțiunea îl urmărește pe Mohamedou Ould Salahi, care este capturat de guvernul SUA și zăbovește în lagărul de detenție din Guantanamo Bay fără acuzație sau proces. Aceasta este adevărata poveste a luptei lui Slahi pentru libertate. Slahi își găsește aliat pe avocatul apărării Nancy Hollander și asociatul ei Teri Duncan. Luptă cu guvernul SUA într-o luptă pentru justiție care își testează angajamentul față de lege și clientul lor la fiecare pas.

În pledoaria lor controversată, și dovezile descoperite de formidabilul procuror militar, locotenentul colonel Stuart Couch. Acestea descoperă adevăruri șocante și demonstrează în cele din urmă că spiritul uman nu poate fi închis.

Filmul a fost anunțat în noiembrie 2019. Kevin Macdonald s-a angajat ca regizor, alături de Benedict Cumberbatch, Jodie Foster, Tahar Rahim și Shailene Woodley. Filmările au început pe 2 decembrie în Africa de Sud. În decembrie 2019, Zachary Levi s-a alăturat distribuției filmului.

 Filmul a fost inițial cunoscut sub numele de Prisoner 760. Titlul a fost dezvăluit în noiembrie 2020 devenind The Mauritanian 2021.

STX Entertainment în august 2020, a dobândit drepturi de distribuție în SUA ale filmului. Va lansa filmul în Regatul Unit și Irlanda și a vândut în prealabil drepturile de distribuție internațională pe piața americană a filmului în noiembrie 2019. Filmul va fi lansat în Statele Unite pe 12 februarie 2021.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru The Mauritanian 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial The Mauritanian 2021

trailers
x
The Mauritanian 2021 Online Subtitrat Romana HD

Trailer The Mauritanian 2021

Dramă, Thriller

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte