The Matrix 4 online subtitrat in romana

Acțiune, SF -
Rating:
0/10
0
The Matrix 4 2021 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 22 dec., 2021
  • Gen: Acțiune, SF

Descriere The Matrix 4 (2021)

The Matrix 4 2021 online subtitrat în română HD.

The Matrix 4 2021 este un film american de acțiune științifico-fantastic și a patra tranșă din seria The Matrix. Filmul este produs, co-scris și regizat de Lana Wachowski, care a co-regizat și co-scris filmele anterioare împreună cu sora ei Lilly. Aceiași actori își repetă rolurile din filmele anterioare.

Filmul a fost anunțat oficial de Warner Bros. pe 20 august 2019. Lana Wachowski va reveni în calitate de regizor unic, Reeves și Moss confirmându-și că își vor relua rolurile. Scenariul a fost scris de Wachowski, Aleksandar Hemon și David Mitchell, care anterior au scris împreună seria finală a Sense8. Wachowskis a mai regizat anterior adaptarea filmului romanului Cloud Atlas al lui Mitchell.

Lilly Wachowski nu a fost implicată în film din cauza lucrărilor la seria Showtime Work in Progress, dar i-a dat binecuvântarea celor implicați să vină cu o poveste chiar „mai bună decât originalul”. John Toll a fost angajat să servească drept fotograf în aceeași lună. Toll a acționat anterior ca director de film pentru Wachowskis pe Cloud Atlas, Jupiter Ascending și Sense8.

Filmul a început producția la San Francisco pe 4 februarie 2020. Filmările au avut loc, de asemenea, la Babelsberg Studio din Germania și la Chicago. Filmările din San Francisco au provocat iritare în rândul cetățenilor și al lucrătorilor din oraș după ce au fost cauzate daune clădirilor și luminilor stradale. Spre deosebire de alte producții, nu a fost necesară nici o a doua unitate în timpul secvențelor de acțiune, deoarece Wachowski a regizat singură toate scenele.

La 16 martie 2020, producția filmului a fost oprită din cauza pandemiei COVID-19. Keanu Reeves la 16 august 2020, a confirmat că filmările au fost reluate la Berlin.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru The Matrix 4 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial The Matrix 4 2021

trailers
x
The Matrix 4 2021 Online Subtitrat Romana

Trailer The Matrix 4 2021

Acțiune, SF

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte