The Many Saints of Newark online subtitrat in romana

Crimă, Dramă -
Rating:
0/10
0
The Many Saints of Newark 2021 Online Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 12 mart., 2021
  • Gen: Crimă, Dramă

Descriere The Many Saints of Newark (2021)

The Many Saints of Newark 2021 online subtitrat în română HD.

The Many Saints of Newark 2021 este un film american de dramă criminală. Este regizat de Alan Taylor și scris de David Chase și Lawrence Konner. Filmul îl are în rolul principal pe Michael Gandolfini. Acesta este un tânăr pe nume Tony Soprano, rolul renumit de tatăl său, James Gandolfini. Acțiunea se petrece în anii 1960 și 1970 în Newark, New Jersey. Sunt folosite revoltele din 1967 ca fundal pentru tensiunile dintre comunitățile italo-americane și afro-americane. Este o privire asupra anilor de formare a gangsterului din New Jersey, Tony Soprano.

New Line Cinema a obținut drepturile de a produce The Many Saints of Newark alături de HBO Films. Warner Bros. Pictures urma să lanseze inițial filmul pe 25 septembrie 2020 Cu toate acestea, din cauza pandemiei COVID-19, data lansării sale a fost reprogramată la 12 martie 2021.

Filmările principale au început în Brooklyn pe 3 aprilie 2019, apoi s-a mutat la Newark pe 7 mai și a fost finalizată în iunie 2019. Producția a revenit pentru relansări în septembrie 2020. Branford Place, o stradă din Newark, a fost transformată pentru a se potrivi perioadei de timp din anii 1960 pentru revolte, incluzând vitrine detaliate în stil retro. Luther Engler, un ofițer de poliție pensionat din Newark, a servit ca consilier tehnic pentru film. Filmările au avut loc și la Bloomfield.

Filmul se numește „The Many Saints of Newark”, deoarece se învârte în jurul lui Dickie Moltsanti, tatăl lui Christopher Moltisanti. În română, Molti Santi se traduce prin „mulți sfinți”.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru The Many Saints of Newark 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial The Many Saints of Newark 2021

trailers
x
The Many Saints of Newark 2021 Online Subtitrat

Trailer The Many Saints of Newark 2021

Crimă, Dramă

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte