The Little Things online subtitrat in romana

Crimă, Dramă, Thriller -
Rating:
0/10
0
The Little Things 2021 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 29 ian., 2021
  • Gen: Crimă, Dramă, Thriller

Descriere The Little Things (2021)

The Little Things 2021 online subtitrat în română HD.

The Little Things 2021 este un viitor film thriller psihologic american neo-noir scris și regizat de John Lee Hancock. Acțiunea filmului The Little Things 2021 se concentrează în jurul lui Deke, un șerif adjunct din Kern County, CA. Acesta face echipă cu Baxter, un detectiv LASD, pentru a prinde un criminal în serie. Mirosul lui Deke pentru „lucrurile mărunte” se dovedește extrem de precis. Dar disponibilitatea sa de a ocoli regulile îl implică pe Baxter într-o dilemă zdrobitoare de suflet. Între timp, Deke trebuie să se lupte cu un secret întunecat din trecutul său.

The Little Things urmează să fie lansat în Statele Unite pe 29 ianuarie 2021 de Warner Bros. Pictures, precum și o lansare simultană de o lună pe serviciul de streaming HBO Max.

Prima versiune a fost scrisă în 1993 pentru ca Steven Spielberg să o conducă. Clint Eastwood și Danny DeVito au fost atașați separat de regie înainte ca Hancock să decidă să-și creeze propriul scenariu. În martie 2019, Denzel Washington s-a înscris pentru a juca în film. Rami Malek s-a alăturat distribuției în mai. Jared Leto a purtat discuții pentru rolul unui criminal în serie. Natalie Morales, Joris Jarsky, Sheila Houlahan și Sofia Vassilieva au fost distribuiți în septembrie. Michael Hyatt, Kerry O’Malley, Jason James Richter, Isabel Arraiza și John Harlan Kim s-au alăturat distribuției filmului în octombrie.

 Filmările principale au început pe 2 septembrie 2019, în Los Angeles, California. Fiind finalizate în decembrie 2019.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru The Little Things 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial The Little Things 2021

trailers
x
The Little Things 2021 Online Subtitrat Romana

Trailer The Little Things 2021

Crimă, Dramă, Thriller

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte