The King’s Speech online subtitrat in romana

Biografic, Dramă. Istoric - 119 minute
Rating:
8/10
8
The King’s Speech 2010 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 26 nov., 2010
  • Gen: Biografic, Dramă. Istoric

Descriere The King’s Speech (2010)

The King’s Speech 2010 online subtitrat în română HD.

 

Acțiunea filmului The King’s Speech 2010 are loc în prima jumătate a secolului al XX-lea în Marea Britanie. În centrul complotului se află ducele de York Albert. El are toate premisele pentru a deveni viitorul rege, dar un moment neplăcut strică întreaga imagine. De fiecare dată când Albert trebuie să vorbească în public, el începe involuntar să se bâlbâie foarte puternic. A apelat deja la cei mai buni specialiști, dar nu a putut scăpa de defectul de vorbire. Într-o zi, soția lui Elizabeth își invită soțul să apeleze la specialistul australian Lionel Logue. Acesta nu are studii medicale, dar ale cărui metode, deși contradictorii, dau rezultate. După mai multe ședințe, Albert începe să facă pași mari și boala lui începe să se retragă. La 20 ianuarie 1936, a fost proclamat regele George al VI-lea. Logue îl ajută pe monarh să lupte bâlbâitul de mulți ani.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Click aici pentru link imbd.
Player Gratuit Vezi gratuit The King’s Speech 2010 online subtitrat în română. Pe acest site găsești o mulțime de filme fără reclame enervante.cu subtitrare, tradus în română.

Trailer Oficial The King’s Speech 2010

trailers
x
The King’s Speech 2010 Online Subtitrat Romana

Trailer The King’s Speech 2010

Biografic, Dramă. Istoric

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte