The Green Knight online subtitrat în română online subtitrat in romana

Dramă, Fantezie, Groază -
Rating:
0/10
0
The Green Knight 2021 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 15 oct., 2021
  • Gen: Dramă, Fantezie, Groază

Descriere The Green Knight online subtitrat în română (2021)

The Green Knight 2021 online subtitrat în română HD.

The Green Knight 2021 online subtitrat este un film epic american, medieval , scris și regizat de David Lowery. În rolurile principale sunt Dev Patel , Alicia Vikander , Joel Edgerton și alții. Se bazează pe poezia lui Sir Gawain și a Cavalerului Verde .
Filmul este o aventură fantezică epică bazată pe legenda aturiană atemporală, „Cavalerul verde”. Acesta spune povestea lui Sir Gawain, nepotul împietrit al regelui Arthur. Se angajează într-o căutare îndrăzneață pentru a-l înfrunta pe omonimul Cavaler verde. Este un smarald gigantic -străin cu piele și testator de bărbați.

Gawain se luptă cu fantome, giganți, hoți și schemieri. Totul devine o călătorie mai profundă pentru a-și defini caracterul și a-și dovedi valoarea în ochii familiei și regatului său, în fața provocatorului final. De la regizorul vizionar David Lowery vine o întoarcere proaspătă și îndrăzneață asupra unei povești clasice de la cavalerii mesei rotunde.
În noiembrie 2018, a fost anunțat că David Lowery va regiza și scrie o reluare modernă a poveștii din secolul al XIV-lea Sir Gawain și Cavalerul Verde , cu A24 , Ley Line Entertainment și studiourile Bron pregătite să finanțeze.

Dev Patel a intrat în negocieri pentru a juca în film în martie 2019. În aceeași lună, Barry Keoghan și Ralph Ineson s-au alăturat distribuției filmului. În aprilie 2019, s-a anunțat că Alicia Vikander și Erin Kellyman au fost distribuiți în film.

 Filmările principale au început în martie 2019, cu studiourile Ardmore ca locație de filmare. Weta Digital a lucrat la efectele vizuale.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru The Green Knight 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte