The Forever Purge online subtitrat în română online subtitrat in romana

Acțiune, Groază, SF -
Rating:
0/10
0
The Forever Purge 2021 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 09 iul., 2021
  • Gen: Acțiune, Groază, SF

Descriere The Forever Purge online subtitrat în română (2021)

 The Forever Purge 2021 online subtitrat în română HD.

Filmul The Forever Purge 2021 online subtitrat are loc după evenimentele din ultimul film. Totul se petrece în urma alegerilor prezidențiale din anul trecut și a desființării epurării. Un cuplul mexican evadează dintr-un cartel al drogurilor este blocat într-o fermă din Texas. Acolo, vor fi la mila unui grup de străini care decid să-și continue în mod ilegal propria epurare.

Este o poveste uimitoare a latinilor și americanilor care se reunesc pentru a depăși disperarea și răul. Din toate punctele de vedere, această a cincea parte va fi, de asemenea, ultima.

The Forever Purge 2021 este un film de groază american de acțiune distopiană , science fiction. Regizat de Everardo Gout și scris și coprodus de James DeMonaco. Filmul îi are în rolurile principale pe Ana de la Reguera , Josh Lucas , Tenoch Huerta , Leven Rambin și alții. Este a cincea parte, care servește ca o continuare directă a anului 2016 The Purge: Election Year .

 În octombrie 2018, James DeMonaco , creatorul francizei Purge , a spus că ar putea scrie un alt film și că s-a gândit că ar fi un „final foarte cool” al seriei.

Universal Pictures a anunțat dezvoltarea filmului fără titlu, care va fi a cincea intrare în franciză. DeMonaco scrie scenariul, precum și produce filmul cu Sébastien K. Lemercier prin compania lor Man in a Tree Productions. Jason Blum va produce și prin Blumhouse Productions, iar Michael Bay, Brad Fuller și Andrew Form, prin Platinum Dunes. În august 2019 a fost anunțat că filmul va fi regizat de Everardo Gout, care a fost angajat în funcție de activitatea sa direcționând episoade din 2016 National Geographic seriaMarte .

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru The Forever Purge 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte