The Dig online subtitrat in romana

Biografic. Dramă, Istoric - 112 minute
Rating:
0/10
0
The Dig 2021 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 29 ian., 2021
  • Gen: Biografic. Dramă, Istoric

Descriere The Dig (2021)

The Dig 2021 online subtitrat în română HD.

The Dig 2021 este un film dramatic, biografic regizat de Simon Stone, bazat pe romanul cu același nume din 2007 de John Preston. Reimaginează evenimentele săpăturii din 1939 a Sutton Hoo. Un arheolog se angajează în săpătura istorică importantă a Sutton Hoo în 1938. Actorii principali sunt Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James, Johnny Flynn, Ben Chaplin, Ken Stott, Archie Barnes și Monica Dolan.

Sutton Hoo în Suffolk, Anglia este locul a două cimitire medievale timpurii care datează din secolele VI-VII. Un cimitir avea o înmormântare nedisturbată a navei cu o multitudine de artefacte anglo-saxone. Majoritatea acestor obiecte sunt acum deținute de British Museum.

Tohills și scenaristul Stuart Drennan stabilesc o confruntare între bărbați în găuri mici și întunecate care au sublimat orice sentiment în activitate obsesivă, posibil inutilă.

A fost lansat într-o versiune limitată la 15 ianuarie 2021, fiin urmat un streaming pe Netflix la 29 ianuarie 2021.

În septembrie 2018, a fost anunțat că Nicole Kidman și Ralph Fiennes erau în negocieri pentru a juca în film. Cu toate acestea, până în august 2019, Kidman nu mai era implicat în proiect, cu Carey Mulligan distribuită pentru a o înlocui. Drepturile filmului s-au mutat, de asemenea, de la BBC Films la Netflix. Lily James a intrat în negocieri pentru a se alătura distribuției în septembrie. Iar în octombrie 2019, Johnny Flynn, Ben Chaplin, Ken Stott și Monica Dolan s-au alăturat distribuției filmului.

 Filmările principale au început în Shackleford, Surrey, Regatul Unit.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru The Dig 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial The Dig 2021

trailers
x
The Dig 2021 Online Subtitrat Romana HD

Trailer The Dig 2021

Biografic. Dramă, Istoric

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte