The Danish Girl online subtitrat in romana

Biografic, Dramă, Romantic - 119 minute
Rating:
7.1/10
7.1
The Danish Girl 2015 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 01 ian., 2016
  • Gen: Biografic, Dramă, Romantic

Descriere The Danish Girl (2015)

The Danish Girl 2015 online subtitrat în română HD.

The Danish Girl 2015 este un film de dramă romantică biografic din regizat de Tom Hooper. Este bazat pe romanul cu același nume din 2000 de David Ebershoff și inspirat în mod liber din viața pictorilor danezi Lili Elbe și Gerda Wegener. Personajele principale sunt Elbe, Wegener și Kurt.

Filmul a participat la competiția principală a celui de-al 72-lea Festival Internațional de Film de la Veneția. A fost prezentat în secțiunea Prezentări speciale a Festivalului Internațional de Film din Toronto din 2015. Filmul a fost lansat într-o versiune limitată la 27 noiembrie 2015 de Focus Features din Statele Unite. Apoi lansat la 1 ianuarie 2016, în Regatul Unit, cu Universal Pictures International care se ocupă de distribuția internațională.

În ciuda criticilor pentru portretizarea inexactă a evenimentelor istorice, spectacolele lui Redmayne și Vikander au primit aprecieri și nominalizări pe scară largă pentru toate marile premii de actorie. Pentru interpretările lor, Vikander a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Redmayne a fost nominalizată la Premiul Academiei pentru cel mai bun actor.

 Filmul a primit nominalizări suplimentare la Premiul Academiei pentru cel mai bun design de producție și cel mai bun design de costume.

Filmările aveau să înceapă în primăvara anului 2010 la Berlin. Coxon i-a dezvăluit lui Creative Screenwriting că, când filmările au început în cele din urmă cu Hooper, el a filmat de fapt o versiune mai veche a scenariului.

Probabil că prin 20 de curenți înainte de a ateriza pe Tom Hooper. De fapt a fost o schiță revizuită timpuriu, pe care Tom o citise în 2008. A făcut o rescriere destul de mare pentru Tom, dar, în cele din urmă, a folosit o versiune cu puțină revizuire din original.

Filmările au început în februarie 2015 și au avut loc și la Nyhavn, unde faleza iconică a fost transformată pentru a semăna cu Copenhaga în anii 1930. Seturile pentru apartamentele daneze și pariziene au fost construite în studiourile Elstree din Londra. Filmările suplimentare au avut loc la Copenhaga și Bruxelles.

Producția filmului s-a încheiat la 12 aprilie 2015. Filmările au durat 44 de zile pentru cele 186 de scene din șase țări.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player Gratuit The Danish Girl 2015 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte