The Christmas Card online subtitrat in romana

Dramă, Dragoste, Romantic - 84 minute
Rating:
7/10
7
the christmas card

Informații film

  • Data lansarii: 02 dec., 2006
  • Gen: Dramă, Dragoste, Romantic

Descriere The Christmas Card (2006)

The Christmas Card 2006 online subtitrat în română HD. (Felicitarea de Crăciun 2006)

Personajul principal din The Christmas Card 2006 este Sergentul armatei americane Cody Cullen. Acesta a trecut prin multe greutăți. A văzut cruzimea, crima și violența de mai multe ori. În ciuda a ceea ce a văzut. Protagonistul filmului reușește să mențină credința într-o viață bună și fericire personală.
Când contractul său de serviciu în Afganistan încetează, începe să numere zilele până se întoarce acasă.
Totul merge bine. Până când tovarășul său Johnny este ucis în timpul operațiunii de aprovizionare cu rechizite medicale. Acest eveniment devine o adevărată lovitură pentru el. Acesta se îndreaptă spre țara natală și pe drum se întâlnește cu Vera Spelman.

O femeie pasionată de scrierea felicitărilor de sărbători. Îl invită la o cină de familie și, în curând începe o relație romantică între ei. Tatăl Verei vrea ca Cody să se căsătorească cu fiica sa. Dar problema este că ea are deja un iubit cu care este fericită.

Canalul Hallmark a colaborat cu Operațiunea Dear Abby. Rețeaua a organizat, de asemenea, o campanie națională Carduri pentru trupe și un parteneriat cu America ce sprijină bărbații și femeile din serviciile armate americane.

Hallmark Channel a creat, de asemenea, o legătură uimitoare pentru a reuni o tânără din Porter, Jennifer Parsley, Texas, care a trimis mii de cărți trupelor prin Operațiunea Recunoștință și, în acest proces, sa întâlnit cu soldatul Jeremy Harshman, care este desfășurat în străinătate.

Filmul a fost clasat ca cel mai bine difuzat televizor Hallmark Channel la data premierei sale. Rețeaua s-a clasat, de asemenea, pe locul 1 în Prime Time în acea zi, devenind cea mai vizionată transmisie pe cablu.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player Gratuit The Christmas Card 2006 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte