A New Legacy online subtitrat în română online subtitrat in romana

Animație, Aventură, Comedie -
Rating:
0/10
0
Space Jam: A New Legacy 2021 Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 16 iul., 2021
  • Gen: Animație, Aventură, Comedie

Descriere A New Legacy online subtitrat în română (2021)

Space Jam: A New Legacy 2021 online subtitrat în română HD.

Space Jam: A New Legacy 2021 online subtitrat (cunoscut și sub numele de Space Jam 2) este un film american de comedie, acțiune și animație. Regizat de Malcolm D. Lee, dintr-un scenariu de Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler și Terence Nance. Filmul este o continuare a filmului Space Jam din 1996 și joacă jucătorul de baschet LeBron James, precum și Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green și Cedric Joe.

Filmul prezintă și personaje Looney Tunes precum Bugs Bunny, Daffy Duck, Marvin the Martian, Pepé Le Pew, și alții.

Acțiunea începe când campionul de baschet și icoană globală LeBron James și tânărul său fiu sunt prinși într-un spațiu virtual. Capturați de un algoritm necinstit numit Al-G Rhythm. Fiul visează să fie dezvoltator de jocuri video. LeBron trebuie să-i aducă în siguranță acasă conducând-ul pe Bugs Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes. Nedisciplinații, trebuie sp obțină victoria asupra campionilor digitali ai lui Al-G pe teren.

Space Jam: A New Legacy este programat să fie lansat teatral și pe HBO Max în Statele Unite pe 16 iulie 2021, de Warner Bros. Pictures. Va marca primul film lansat teatral care va prezenta personajele Looney Tunes de la Looney Tunes: Back in Action din 2003 și, ca și filmele hibride anterioare. Va fi o combinație de acțiune live și animație 2D tradițională desenată manual cu unele efecte CGI. La 29 septembrie 2020, SpringHill Co. Entertainment, compania de producție pentru film, a semnat un contract de 4 ani cu Universal Pictures, făcând din aceasta a patra și ultima piesă independentă până la încheierea contractului lor.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Space Jam: A New Legacy 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte