Legend of the Ten Rings online subtitrat în română online subtitrat in romana

Animație, Aventură, Fantezie -
Rating:
0/10
0
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 2021

Informații film

  • Data lansarii: 09 iul., 2021
  • Gen: Animație, Aventură, Fantezie

Descriere Legend of the Ten Rings online subtitrat în română (2021)

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 2021 online subtitrat în română HD.

Filmul Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 2021 online subtitrat este bazat pe Marvel Comics. Acțiunea se va concentra pe Shang-Chi „Stăpânul Kung-Fu”. Este un film american de super-eroi bazat pe personajul Marvel Comics Shang-Chi. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este destinat să fie cel de-al 25-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU).

Filmul este regizat de Destin Daniel Cretton dintr-un scenariu de David Callaham.

Acesta îl interpretează pe Simu Liu în rolul Shang-Chi. În film, Shang-Chi este forțat să-și confrunte trecutul după ce a fost atras în organizația celor Zece inele.

Filmul a intrat în dezvoltare în 2001, dar munca nu a început cu seriozitate decât în decembrie 2018, când Callaham a fost angajat. Cretton s-a alăturat în martie 2019, proiectul urmărind rapid primul film Marvel cu un rol asiatic. Titlul filmului și distribuția principală au fost anunțate în luna iulie, dezvăluind legătura filmului cu mandarina (Leung) și organizația lui Ten Rings care apare în întreaga MCU.

Filmările au început în februarie 2020, dar au fost suspendate în martie din cauza pandemiei COVID-19. Producția a fost reluată în august înainte de finalizare în octombrie. Acestea au avut loc în Australia și San Francisco.

Fotografia principală a început în februarie 2020, filmând la Fox Studios Australia din Sydney și în locația din tot statul New South Wales, sub titlul de Steamboat. Bill Pope a fost director de film. Cretton l-a ales pe Pope pentru că simțea stilul cinematografului ar putea fi atât naturalist, cât și sporit și datorită lucrării lui Pope în The Matrix (1999), despre care Cretton credea că are tonul potrivit pentru un film MCU axat pe personaje asiatice și asiatico-americane.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte