Reminiscence online subtitrat în română online subtitrat in romana

Romantic, SF, Thriller -
Rating:
0/10
0
Reminiscence 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 25 sept., 2021
  • Gen: Romantic, SF, Thriller

Descriere Reminiscence online subtitrat în română (2021)

Reminiscence 2021 online subtitrat în română HD.

Reminiscence 2021 online subtitrat este un film thriller american de dramă științifico-fantastic, scris și regizat de Lisa Joy. Filmul îi are în rolurile principale pe Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandie Newton, Daniel Wu și Cliff Curtis.

Nicolas Bannister, un veteran accidentat și solitar care trăiește într-un viitor apropiat din Miami, este expert într-o ocupație periculoasă: oferă clienților șansa de a retrăi orice amintire dorită. Viața lui se schimbă când o întâlnește pe Mae. Ceea ce începe ca o simplă chestiune de pierdut și găsit devine o relație de dragoste pasională. Dar atunci când amintirile unui client diferit o implică pe Mae într-o serie de crime violente, Bannister trebuie să adâncească lumea întunecată a trecutului pentru a descoperi adevărul despre femeia pentru care a căzut.

În ianuarie 2019, s-a anunțat că Lisa Joy își va face debutul în regie cu filmul și că va avea rolurile principale pe Hugh Jackman și Rebecca Ferguson. S-a raportat în mai 2019 că Warner Bros. a cumpărat drepturi de distribuție a filmului. Thandie Newton a fost adăugată în distribuție în august. Daniel Wu, Angela Sarafyan, Natalie Martinez, Marina de Tavira și Cliff Curtis s-au alăturat în octombrie. Filmările au început pe 21 octombrie 2019, în New Orleans și Miami.

Este programat să fie lansat de Warner Bros. Pictures, precum și o lansare simultană de o lună pe serviciul de streaming HBO Max. Acesta a fost inițial programat să fie lansat pe 16 aprilie 2021, înainte ca slotul să fie înlocuit de Mortal Kombat și filmul să fie lăsat nedatat, din cauza pandemiei COVID-19.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru Reminiscence 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Reminiscence online subtitrat în română 2021

trailers
x
Reminiscence 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Trailer Reminiscence 2021

Romantic, SF, Thriller

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte