Prisoners of the Ghostland online subtitrat in romana

Acțiune, Groază, Thriller - 100 minute
Rating:
0/10
0
Prisoners of the Ghostland 2021 Online Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 25 sept., 2021
  • Gen: Acțiune, Groază, Thriller

Descriere Prisoners of the Ghostland (2021)

Prisoners of the Ghostland 2021 online subtitrat în română HD.

Prisoners of the Ghostland 2021 este un film american thriller și crimă regizat de Sion Sono. Inspirat dintr-un scenariu de Aaron Hendry și Reza Sixo Safai. Filmul va avea ca protagonisti Nicolas Cage, Imogen Poots, Sofia Boutella, Ed Skrein, Bill Moseley, Young Dais si Tak Sakaguchi.

Filmul va avea premiera mondială la Festivalul de film Sundance din 2021 pe 31 ianuarie 2021.

Un criminal notoriu, Hero, este trimis să o salveze pe fiica guvernatorului, care a dispărut într-un univers întunecat supranatural. Pentru a scăpa de lumea coșmarului, Hero trebuie să rupă blestemul rău controlând misterioasul Pământ Fantomatic.

În decembrie 2018, s-a anunțat că Sion Sono lucrează la prima sa producție de peste mări și debutul în limba engleză. La scurt timp după ce Imogen Poots a fost distribuit într-un rol principal, Sono a suferit o intervenție chirurgicală de urgență în urma unui atac de cord. Sofia Boutella, Ed Skrein, Bill Moseley, Young Dais și Tak Sakaguchi s-au alăturat distribuției, în roluri nedezvăluite, dintr-un scenariu de Aaron Hendry și Reza Sixo Safai. Safai, Laura Rister, Michael Mendelsohn, Ko Mori și Nate Bolotin s-au angajat ca producători.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Prisoners of the Ghostland 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte