Prison Break: The Final Break online subtitrat in romana

Acțiune, Dramă, Thriller - 89 minute
Rating:
7.9/10
7.9
Prison Break: The Final Break 2009 Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 27 iul., 2009
  • Gen: Acțiune, Dramă, Thriller

Descriere Prison Break: The Final Break (2009)

Prison Break: The Final Break 2009 online subtitrat în română HD.

Prison Break: The Final Break 2009 este un film al francizei Prison Break. Filmul a fost difuzat prima dată pe 24 mai în Israel și pe 27 mai în Regatul Unit. În Statele Unite și Canada, filmul a fost lansat pentru prima dată pe DVD și Blu-ray pe 21 iulie 2009.

 Filmul acoperă evenimentele care au avut loc între căderea companiei și revelația morții lui Michael Scofield. Acesta detaliază arestarea manipulată și încarcerarea lui Sara Tancredi pentru uciderea Christinei Scofield. Este evidențiat planul final de evadare pe care Michael îl concepe pentru Sara. De asemenea, dezvăluie soarta finală a lui Gretchen Morgan.

Povestea începe cu Sara arestată pentru uciderea Christinei Scofield. Se presupune că videoclipul de pe camera de supraveghere a fost modificat. Este îndepărtat pistolul Christinei pentru a face să pară că Sara ar fi împușcat-o pe Christina cu sânge rece, mai degrabă decât cu autoapărare. Ea este deținută în penitenciarul de stat Miami-Dade. Supraaglomerarea de sex feminin sunt deținute în aceeași clădire. Gretchen Morgan urmărește de la distanță, fiind închis după evenimentele din „The Sunshine State”. Sara este atacată ca răzbunare de către agenții de poliție din Miami-Dade pentru că a lăsat ușa infirmieriei descuiată, ce a dus la concedierea sau suspendarea mai multor membri ai personalului Fox River.

Peste curte se află închisoarea bărbaților, unde Krantz și Theodore „T-Bag” Bagwell sunt reținuți. T-Bag continuă să-l ajute pe general, chiar dacă generalul pretinde la sărăcie atunci când i se cere să plătească contrabanda. Generalul îl contactează pe Gretchen și îi oferă 100.000 de dolari pentru a o ucide pe Sara. Când Gretchen nu își face treaba imediat, este oferit ca o recompensă pentru oricine o ucide pe Sara.

Sara este otrăvită rapid cu stricnină, dar i se oferă tratament medical la infirmerie care îi salvează viața și sarcina. Medicul o informează că va avea treizeci de minute cu bebelușul ei când va naște înainte ca să-i fie luat de la ea. Sfatul său este să se considere a fi o mamă surogat a propriului făt, astfel încât să evite depresia invalidantă din cauza separării inevitabile.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player Gratuit Prison Break: The Final Break 2009 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Prison Break: The Final Break 2009

trailers
x
Prison Break: The Final Break 2009 Subtitrat

Trailer Prison Break: The Final Break 2009

Acțiune, Dramă, Thriller

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte