Poveste de dragoste online subtitrat in romana

Comedie, Dragoste - 97 minute
Rating:
6.1/10
6.1
Poveste de dragoste 2015 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 27 nov., 2015
  • Gen: Comedie, Dragoste

Descriere Poveste de dragoste (2015)

Poveste de dragoste 2015 film online românesc.

Poveste de dragoste 2015 este un film despre iubirea dintre doi tineri artiști din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o poveste de dragoste. El e violonist, ea, actriță. Amândoi luptă să-și împlinească visurile și să-și apere relația în timpul Crăciunului. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice. Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. Este un film de dragoste, fără prea multe faze amuzante şi fără pretenţii de capodoperă. Povestea de dragoste se vrea profunda, cu personajele negative maleficie.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player Gratuit Vezi gratuit Poveste de dragoste 2015 film românesc. Pe acest site găsești o mulțime de filme fără reclame enervante.cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte