Peter Rabbit 2: The Runaway online subtitrat in romana

Aventură, Comedie, Familie - 93 minute
Rating:
0/10
0

Informații film

  • Data lansarii: 21 mai, 2021
  • Gen: Aventură, Comedie, Familie

Descriere Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)

Peter Rabbit 2: The Runaway 2021 online subtitrat în română HD.(Peter Iepuraşul: Fugit de acasă 2021)

Filmul Peter Rabbit 2: The Runaway 2021 este continuarea din 2018 la „Peter Rabbit”. După căsătoria lui Bea și Thomas, Peter simte că toată lumea îl vede doar ca rebel. Deci, când Bea și Thomas decid să plece într-o călătorie, Peter vede asta ca pe o oportunitate de a fugi. Peter trebuie să-și dea seama ce fel de iepuraș vrea să fie.

Peter Rabbit 2: The Runaway 2021 este un film de comedie animat 3D de acțiune, regizat de Will Gluck și scris de Patrick Burleigh. Acesta este o continuare a lui Peter Rabbit din 2018 și se bazează pe poveștile lui Peter Rabbit create de Beatrix Potter. Este prezentă vocea lui James Corden ca personaj principal, alături de Rose Byrne, Domhnall Gleeson și David Oyelowo în rolurile de acțiune live, precum și vocile Elizabeth Debicki și Margot Robbie.

Filmul s-a confruntat cu numeroase întârzieri de la data inițială de lansare din februarie 2020 din cauza pandemiei COVID-19.

 Este programat să fie lansat în Regatul Unit pe 12 februarie 2021, în Australia pe 10 iunie și în Statele Unite în iunie 11, de Sony Pictures Releasing sub eticheta Columbia Pictures.

În mai 2018, s-a anunțat că Sony Pictures a început dezvoltarea continuării lui Peter Rabbit. David Oyelowo s-a alăturat distribuției filmului, iar Rose Byrne și Domnhall Gleeson și-au reluat rolurile din prima. Elizabeth Debicki și Margot Robbie au fost confirmate să își repete rolurile respective în octombrie 2019.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Peter Rabbit 2: The Runaway 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte