Palmer online subtitrat in romana

Dramă - 110 minute
Rating:
0/10
0
Palmer 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 29 ian., 2021
  • Gen: Dramă

Descriere Palmer (2021)

Palmer 2021 online subtitrat în română HD.

Palmer este un viitor film dramatic american, regizat de Fisher Stevens, dintr-un scenariu de Cheryl Guerriero. Îi joacă pe Justin Timberlake, Ryder Allen, Alisha Wainwright, June Squibb și Juno Temple.

Filmul este despre Eddie Palmer, o fostă vedetă a fotbalului universitar, care și-a văzut cariera profesională spulberată după ce a fost închis. Se întoarce în orașul natal, după ce a petrecut timp în închisoare. Apoi formează o prietenie puțin probabilă cu un băiat care a fost abandonat de mama sa.

Fosta vedetă de fotbal a liceului Eddie Palmer trece de la eroul orașului natal la criminalul condamnat. Câștigându-se el însuși cu 12 ani într-un penitenciar de stat. Se întoarce acasă în Louisiana, unde se mută înapoi cu Vivian, bunica care l-a crescut. Încearcă să-și păstreze capul în jos și să reconstruiască o viață liniștită pentru el însuși. Palmer este bântuit de amintirile din zilele sale de glorie și de privirile suspecte ale comunității sale din orașul mic. Lucrurile devin mai complicate atunci când vecinul lui Vivian, Shelly, dispare. Acesta lasă fiul precoce și unic Sam, ținta agresiunii, în grija lui Palmer.

Palmer este atras într-o lume mai plină de speranță, în timp ce creează o legătură cu Sam. Prin experiența lor comună se simt diferit de cei din jur. Viața se îmbunătățește pentru Palmer și se dezvoltă o poveste de dragoste între el și profesoara lui Sam, Maggie. O călătorie inspirată și neașteptată se desfășoară pentru cei trei, dar în curând trecutul lui Palmer amenință să sfâșie această nouă viață.

În septembrie 2019, s-a anunțat că Justin Timberlake s-a alăturat distribuției filmului, iar Fisher Stevens a regizat scenariu de Cheryl Guerriero. Alisha Wainwright se alătură in octombrie 2019 distribuției filmului. Ryder Allen s-a alăturat distribuției filmului în decembrie 2019.

 Filmările principale au avut loc în New Orleans în perioada 9 noiembrie 2019 – 13 decembrie 2019.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru Palmer 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Palmer 2021

trailers
x
Palmer 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Trailer Palmer 2021

Dramă

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte