Old 2021 online subtitrat în română online subtitrat in romana

Thriller -
Rating:
0/10
0
Old 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 23 iul., 2021
  • Gen: Thriller

Descriere Old 2021 online subtitrat în română (2021)

Old 2021 online subtitrat în română HD.

Old 2021 online subtitrat este un film thriller, psihologic, american scris, regizat și produs de M. Night Shyamalan. Este inspirat din romanul Sandcastle de Pierre Oscar Levy și Frederik Peeters. Filmul îi are în rolurile principale pe Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, etc.
Filmul dezvăluie un nou thriller îngrozitor și misterios despre o familie aflată într-o vacanță tropicală. Aceștia descoperă că plaja retrasă în care se relaxează câteva ore îi face cumva să îmbătrânească rapid, reducându-și întreaga viață într-o singură zi.

M. Night Shyamalan a colaborat cu Universal Studios pentru a lansa două noi filme thriller pe care Shyamalan le-ar scrie, produce și regiza.

În mai 2020, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff și Vicky Krieps au intrat în negocieri pentru a se alătura distribuției. Distribuția lor va fi confirmată luna următoare, împreună cu Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird și Ken Leung adăugate la distribuție. Gael García Bernal s-ar alătura în iulie. Rufus Sewell, Embeth Davidtz și Emun Elliott s-au alăturat distribuției filmului în august 2020. Alexa Swinton s-a alăturat filmării în septembrie 2020. Mai apoi, Nolan River s-a alăturat distribuției filmului.

Filmul este programat să fie lansat pe 23 iulie 2021.  A fost inițial proramat pe 26 februarie același an, dar a fost întârziat din cauza pandemiei COVID-19. Un prim spot TV de 30 de secunde a avut premiera la începutul Super Bowl LV pe 7 februarie 2021.

Fotografia principală a început oficial pe 26 septembrie 2020, în Republica Dominicană, împreună cu anunțul titlului filmului. Aceasta marchează prima dată când Shyamalan filmează în întregime în afara Greater Philadelphia. Producția sa încheiat pe 15 noiembrie 2020.

 

Click aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română, traduse (Filme vechi și filme noi).

 

Vizionează gratis Old 2021 film online subtitrat în română, cu traducere.
Player-ul pentru Old 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte