Noorie online subtitrat in romana

Dramă, Familie, Romantic - 120 minute
Rating:
6.1/10
6.1

Informații film

  • Data lansarii: 11 mai, 1979
  • Gen: Dramă, Familie, Romantic

Descriere Noorie (1979)

Noorie 1979 online subtitrat în română HD.

Noorie 1979 este un film de dragoste indian produs de Yash Chopra și regizat de Manmohan Krishna. Frumoasa Noorie locuiește în văile Bhaderwah alături de tatăl ei, Ghulam Nabi și câinele ei Khairoo. Aceasta are un iubit Yusuf, și decid să se căsătorească, data este hotărâtă și încep pregătirile. Un alt sătean, Bashir Khan îi place de Noorie și îl abordează pe tatăl lui Noorie pentru mâna ei, la care Ghulam Nabi refuză. Furiosul Bashir Khan aranjează apoi uciderea lui Gulam Nabi, prin oamenii săi. Căsătoria este suspendată iar câteva luni mai târziu pregătirile pentru căsătorie sunt din nou.

Cu câteva zile înainte de căsătorie, Bashir Khan, șeful lui Yusuf, îl trimite într-o misiune în afara orașului. În timp ce Yusuf este în afara orașului, Bashir Khan merge la casa lui Noorie și o violează. Noorie se sinucide și Yusuf află că totul s-a întâmplat din cauza lui Bashir, așa că aleargă în spatele lui să-l omoare.

Ei ajung într-o luptă fizică și Yusuf este împușcat de Bashir. În timp ce Bashir fuge înapoi, îl găsește pe Khairoo acolo, care îl ucide în cele din urmă pe Bashir. Yusuf aleargă la locul unde se află corpul lui Noorie și moare acolo. La sfârșit, ambii sunt înmormântați și se unesc între ei.
Accentul acestui film s-a concentrat pe minunatul câine de neuitat, Khairoo, care a fost adevăratul erou al acestui film și care a avut domeniul de aplicare major al filmului decât eroul și eroina.

Khairoo, celebrul câine, a murit după finalizarea filmului. În timpul filmării filmului, Khairoo a căzut din jeep și a ajuns sub anvelopa din spate. Unitatea de film, nu a suspectat nimic, deoarece câinele s-a așezat și a lătrat. Unitatea a crezut că Khairoo este în regulă. Abia mai târziu Khairoo a murit de la sângerarea internă care nu a fost tratată.

Filmul a fost un „Super-Hit” și al șaptelea film cu cele mai mari încasări la box-office-ul indian în 1979. A fost, de asemenea, un succes de peste mări în China, unde a apărut în 1981. A devenit unul dintre cele mai de succes filme indiene din China la acea vreme.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)




Player Gratuit Noorie 1979 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Noorie 1979

trailers
x

Trailer Noorie 1979

Dramă, Familie, Romantic

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte