Nobody online subtitrat in romana

Acțiune, Crimă, Dramă - 92 minute
Rating:
0/10
0
Nobody 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 02 apr., 2021
  • Gen: Acțiune, Crimă, Dramă

Descriere Nobody (2021)

Nobody 2021 online subtitrat în română HD.

Nobody 2021 este un film thriller de acțiune american regizat de Ilya Naishuller și scris de Derek Kolstad. În film îi joacă Bob Odenkirk , Connie Nielsen , RZA , Aleksei Serebryakov și Christopher Lloyd.

Hutch Mansell, un tată și soț subestimați și trecuți cu vederea, luând dificultățile vieții fără să împingă niciodată înapoi. Hutch este un familist blând, care suferă de PTSD.

Într-o noapte, când doi hoți intră în casa sa suburbană, refuză să se apere pe el sau familia sa. Crede că va provoca o altă experiență traumatică. Fiul său adolescent, Blake, și soția sa, Becca s-au dezamăgit de el. Urmările incidentului se potrivesc cu furia îndelungată a lui Hutch. Acestea declanșând instinctele latente și propulsându-l pe o cale brutală care va scoate la iveală secrete întunecate și abilități letale.

Într-un baraj de pumni, focuri de armă și pneuri care scârțâie, Hutch trebuie să-și salveze familia de un adversar periculos și să se asigure că nu va mai fi niciodată subestimat ca nimeni. Cu toate acestea, Mansell și familia sa sunt vizați de un răzbunător rus, drogat, care amenință să riposteze împotriva lui Mansell.

A fost programat inițial să fie lansat teatral în Statele Unite pe 14 august 2020 de Universal Pictures, dar pe 7 aprilie filmul a fost împins înapoi cu șase luni până la 26 februarie 2021 din cauza pandemiei COVID-19 . La 9 iulie, filmul a fost mutat o săptămână până la 19 februarie 2021. Cu toate acestea, la 10 decembrie 2020, Universal a decis să meargă cu planul lor original, reprogramându-l pentru o lansare din 26 februarie.

La 21 ianuarie 2021, filmul a fost împins înapoi la 2 aprilie 2021.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Nobody 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte