Moxie online subtitrat in romana

Comedie, Dramă, Muzical -
Rating:
0/10
0
Moxie 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 03 mart., 2021
  • Gen: Comedie, Dramă, Muzical

Descriere Moxie (2021)

Moxie 2021 online subtitrat în română HD.

Moxie 2021 este un film american de comedie-dramă regizat de Amy Poehler. Bazat pe romanul cu același nume de Jennifer Mathieu. În rolurile principale joacă Hadley Robinson, Lauren Tsai, Josephine Langford și Patrick Schwarzenegger.

Acțiunea se petrece într-un oraș mic din Texas.  Personajul principal este o tânără rebelă de 16 ani, Viv Carter. Aceasta descoperă că mama ei era membră a unei formații de punk apropiate de mișcarea „Riot Grrrl” în anii 1990. Sătulă de statusul sexist și toxic la liceul ei, tânăra timidă de 16 ani își găsește inspirația din trecutul rebel al mamei sale și publică în mod anonim o revistă care provoacă o revoluție la nivel de școală, care vine în furie.

În februarie 2019, s-a anunțat că Amy Poehler va regiza filmul, dintr-un scenariu de Tamara Chestna și va servi ca producător sub bannerul ei Paper Kite Productions, cu distribuirea Netflix. Hadley Robinson, Lauren Tsai, Patrick Schwarzenegger și Ike Barinholtz s-au alăturat distribuției filmului în octombrie. Josephine Langford, Marcia Gay Harden și Clark Gregg s-au alăturat distribuției filmului în noiembrie.
Este programat să fie lansat pe 3 martie 2021 de Netflix.

 Abonații Netflix vor recunoaște unii membri ai distribuției pentru rolurile lor în alte filme Netflix Originals.

Hadley Robinson a jucat rolul lui Laurey în filmul „I’m Thinking of Ending Things” de Charlie Kaufmann.

Amy Poehler a jucat recent în comedia Netflix Wine Country, iar în 2017 și 2015 a repetat rolul Susia pentru Wet Hot American Summer. În ciuda faptului că nu a avut un rol principal, probabil cel mai mare succes al lui Poehler pe Netflix a fost implicarea ei în crearea și scrierea serialului original Russian Doll.

Rolul lui Syndey Park în Moxie nu a fost dezvăluit, dar a fost văzută anterior în seria originală anulată Netflix Diet Santa Clarita Diet.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Moxie 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte