Minamata 2020 online subtitrat în română online subtitrat in romana

Dramă - 115 minute
Rating:
7.5/10
7.5
Minamata 2020 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 19 nov., 2020
  • Gen: Dramă

Descriere Minamata 2020 online subtitrat în română (2020)

Minamata 2020 online subtitrat în română HD.

Minamata 2020 online subtitrat este un film dramatic regizat de Andrew Levitas, bazat pe cartea cu același nume de Aileen Mioko Smith și Eugene Smith. Filmul îl are în rol principal pe Johnny Depp în rolul lui Smith, un fotograf american. Acesta a documentat efectele otrăvirii cu mercur asupra cetățenilor din Minamata, Kumamoto, Japonia.

Drama îl găsește în anii săi în declin, beat, deprimat, imposibil de lucrat. Aparent din întâmplare, se împrietenește cu japoneza-americană Aileen. Aceasta îi anunță o atrocitate de mediu din Japonia unde ar putea face ceva. Doar dacă ar alege să se trezească de la caracterul auto-indulgent.

Johnny Depp are o performanță așteptată, interesantă, matură. Parcă și-a găsit o altă treaptă în talentul său. Acest film este puternic și ciudat de ca urmare a vremurilor actuale. Bine făcut și cu atât de mult talent necunoscut în acest film. Johnny este lăudat pentru un spectacol matur pentru că i-a făcut pe cei din jur să se ridice. Uneori poți simți concurența dintre actori în filmele cu premii, dar Johnny le-a permis altora să strălucească. Precum și să se strălucească la un standard foarte ridicat, probabil cea mai bună interpretare a sa din ultimii ani.

Filmul a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Berlin pe 21 februarie 2020. Este programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite pe 5 februarie 2021 de către American International Pictures și în cele din Regatul Unit pe 12 februarie 2021, de Vertigo Releasing.

În octombrie 2020, MGM, prin relansarea bannerului său American International Pictures, a achiziționat S.U.A. și Vertigo Releasing a achiziționat drepturile de distribuție din Marea Britanie asupra filmului și l-a stabilit pentru lansarea din 5 februarie 2021 și respectiv 12 februarie 2021.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Vizionează gratis Minamata 2020 film online HD, subtitrat în română.
Player-ul pentruMinamata 2020 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Minamata 2020 online subtitrat în română 2020

trailers
x
Minamata 2020 Film Online Subtitrat Română HD

Trailer Minamata 2020

Dramă

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte