Millions online subtitrat in romana

Comedie, Crimă, Dramă - 101 minute
Rating:
6.8/10
6.8
Millions 2004 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 13 mai, 2004
  • Gen: Comedie, Crimă, Dramă

Descriere Millions (2004)

Millions 2004 online subtitrat în română HD.

Millions 2004 ne spune cum odată o pungă plină de bani a căzut pe cutii, parcă din cer. Anthony i-a explicat fratelui mai mic că este mai bine să nu spună nimănui despre „darul din cer”. pentru că altfel vor începe problemele cu cu legea. În pungă erau mulți bani – 229 mii de lire sterline! Dar peste o săptămână această sumă se va transforma în nimic, pentru că Anglia trece de la lire la euro. Deci, a existat o singură ieșire – în 7 zile aceste mii trebuiau cheltuite.

De-a lungul poveștii, Damian comite mici acte de bunătate, cum ar fi cumpărarea de păsări din magazinele de animale de companie și eliberarea lor. Luarea cerșetorilor la Pizza Hut, în timp ce Anthony îi mituiește pe alți copii de la școală pentru a-i fi transportul și gărzile de corp. Acesta se uită să investească banii în imobiliare.

După donațiii, prietenul lui Anthony se informează că un tren care transporta note care urmau să fie distruse după convertire fusese jefuit. O geantă a fost furată într-o diversiune, în timp ce tâlharul a rămas în tren deghizat în unul dintre angajați. Banii au fost împrăștiați aruncându-i din tren în diferite locații din întreaga țară pentru a fi adunați de tâlhari. Băieții concluzionează în mod logic că li s-au furat banii, iar Damian, care credea că banii sunt de la Dumnezeu, se simte groaznic.

 Filmul a primit recenzii foarte pozitive. A obținut o evaluare de 88% “Certificat proaspăt” pe site-ul agregat al revistei Rotten Tomatoes. Consensul său critic spune că este „o fabulă fermecătoare a copiilor, chiar și de adulți.”

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player Gratuit Millions 2004 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte