Marry Me 2021 online subtitrat în română online subtitrat in romana

Comedie, Muzical, Romantic -
Rating:
0/10
0
Marry Me 2021 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 14 mai, 2021
  • Gen: Comedie, Muzical, Romantic

Descriere Marry Me 2021 online subtitrat în română (2021)

Marry Me 2021 online subtitrat în română HD.

Marry Me 2021 online subtitrat este un film american de comedie romantică , regizat de Kat Coiro , dintr-un scenariu de John Rogers, Tami Sagher și Harper Dill. Bazat pe romanul grafic cu același nume de Bobby Crosby. În film joacă Jennifer Lopez , Owen Wilson , Sarah Silverman , John Bradley , Michelle Buteau , Chloe Coleman și Maluma.

Kat Valdez este jumătate din cel mai sexy cuplu de putere al celebrităților de pe Pământ, cu o supernova muzică fierbinte nouă Bastian. Pe măsură ce single-ul inevitabil al lui Kat și Bastian, „Marry Me”, urcă în topuri, ei sunt pe cale să fie căsătoriți în fața unei audiențe a fanilor lor într-o ceremonie care va fi transmisă pe mai multe platforme. Profesorul de matematică divorțat Charlie Gilbert a fost târât la concert de fiica sa Lou și de cel mai bun prieten al său, Parker Debbs.

Când Kat află, cu câteva secunde înainte de ceremonie, că Bastian a înșelat-o cu asistenta ei, viața ei se dărâmă. Dacă ceea ce știi te dezamăgește, atunci poate ceea ce nu știi este răspunsul, și astfel, într-un moment de nebunie inspirată, Kat alege să se căsătorească cu Charlie. Ceea ce începe ca o reacție impulsivă evoluează într-o poveste de dragoste neașteptată.

În aprilie 2019, s-a anunțat că Jennifer Lopez și Owen Wilson s-au alăturat distribuției filmului. Universal Pictures va distribui filmul în loc de STX. În aceeași lună, Sarah Silverman , John Bradley și Maluma s-au alăturat distribuției filmului. Michelle Buteau , Jameela Jamil și Chloe Coleman s-au alăturat distribuției filmului în octombrie 2019.

Marry Me este programat să fie lansat pe 14 mai 2021, de către Universal Pictures.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Marry Me 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte