Malcolm and Marie online subtitrat in romana

Dramă, Romantic - 106 minute
Rating:
0/10
0
Malcolm & Marie 2021 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 05 feb., 2021
  • Gen: Dramă, Romantic

Descriere Malcolm and Marie (2021)

Malcolm and Marie 2021 online subtitrat în română HD.

Malcolm and Marie 2021 este un film dramatic american, scris și regizat de Sam Levinson. Filmul îi are în rolurile principale pe John David Washington și Zendaya.

Un regizor se întoarce acasă cu prietena sa după o premieră de film celebrator. Așteaptă ceea ce va fi cu siguranță un succes iminent de critică și financiar. Seara ia brusc o întorsătură pe măsură ce dezvăluirile despre relațiile lor încep să iasă la suprafață, testând puterea iubirii.

În iulie 2020, s-a anunțat că John David Washington și Zendaya s-au alăturat distribuției filmului. Sam Levinson regizând dintr-un scenariu scris și terminat în șase zile. Filmul a fost filmat în timpul pandemiei COVID-19, în perioada 17 iunie – 2 iulie. La acea vreme, Levinson și Zendaya erau amândoi implicați în emisiunea HBO Euphoria, care a oprit producția din cauza pandemiei. Filmările au avut loc în întregime la Caterpillar House, o casă privată din Carmel, California.

Filmul a urmat protocoalele locale de siguranță COVID-19, inclusiv întreaga distribuție și echipajul fiind în carantină în timpul filmării, precum și cu două săptămâni înainte și după filmare, verificări zilnice ale temperaturii și măsuri sporite de salubrizare. Filmul a fost filmat pe film alb-negru de 35 mm.

În septembrie 2020, Netflix a achiziționat drepturi de distribuție a filmului pentru 30 de milioane de dolari, oferind companiilor care au depășit ofertele precum HBO, A24 și Searchlight Pictures. Este programat să fie lansat pe 5 februarie 2021.

A fost filmat în timpul pandemiei COVID-19, obține titlul: Primul film care a fost scris, regizat și finalizat în timpul pandemiei COVID-19 din Statele Unite.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Malcolm and Marie 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Malcolm and Marie 2021

trailers
x
Malcolm & Marie 2021 Online Subtitrat Romana HD

Trailer Malcolm & Marie 2021

Dramă, Romantic

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte