Luca 2021 online subtitrat în română online subtitrat in romana

Animație, Aventură, Familie -
Rating:
0/10
0
Luca 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 18 iun., 2021
  • Gen: Animație, Aventură, Familie

Descriere Luca 2021 online subtitrat în română (2021)

Luca 2021 online subtitrat în română HD.

Acțiunea filmului Luca 2021 online subtitrat se petrece într-un frumos oraș de pe litoralul Rivierii italiene. Lungmetrajul original de Disney și Pixar este o poveste despre un tânăr care trăiește o vară de neuitat. Are parte de paste și plimbări fără scuter. Luca împărtășește aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten. Toată distracția este amenințată de un secret profund ținut: sunt monștri marini din altă lume chiar sub suprafața apei.

Monștrii marini au trăit odinioară în pace cu mult timp în urmă, înainte de a se întâmpla ceva haotic care să implice oamenii care trăiau în Italia. A implicat mulți monștri care au fost uciși și cei care au supraviețuit pentru a scăpa în locuri mai întunecate de sub mare. Mulți ani mai târziu, părinții spune lui Luca și Alberto să nu urce niciodată la suprafață, crezând că vor fi uciși.

Dar, desigur, încalcă aceste reguli și oricum urcă la suprafață, unde apar ca oameni obișnuiți pe uscat. În curând, urcarea acolo va fi benefică pentru toată lumea, inclusiv cursa monstrilor marini, provocând mai mult haos decât înainte. Părinții Fetei Umane îi interzic să meargă oriunde în apropierea oceanului datorită unei întâlniri cu monștri marini. Dar aceasta vrea să le spună tuturor că s-ar putea să nu fie atât de periculoși pe cât credeau toți.
Pe Riviera italiană, crește o prietenie puțin probabilă, dar puternică, între o ființă umană și un monstru marin deghizat în om.

Luca 2021 este un viitor american film animat 3D produs de Pixar setat pentru a fi lansat pe de 18 luna iunie , 2021. Filmul este regizat de Enrico Casarosa și produs de Andrea Warren ca al 24-lea lungmetraj al Pixar.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru Luca 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Luca 2021 online subtitrat în română 2021

trailers
x
Luca 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Trailer Luca 2021

Animație, Aventură, Familie

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte