Locked Down online subtitrat in romana

Comedie, Crimă, Romantic - 118 minute
Rating:
5/10
5
Locked Down 2021 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 05 mart., 2021
  • Gen: Comedie, Crimă, Romantic

Descriere Locked Down (2021)

Locked Down 2021 online subtitrat în română HD.

Locked Down 2021 este un film de comedie romantică americană. Este regizat de Doug Liman și scris de Steven Knight. Filmul îi are în rolurile principale pe Anne Hathaway și Chiwetel Ejiofor, alături de Stephen Merchant și alții.

Acesta ne descrie acțiunea unui cuplu care intenționează să execute un jaf al unui magazin de bijuterii. Paxton și Linda sunt un cuplu căsătorit nemulțumit care trăiește la Londra în mijlocul blocării pandemiei COVID-19. Paxton este capabil să obțină doar locuri de muncă ca șofer de camion. Din cauza unei arestări de asalt cu 10 ani în urmă este supărat de modul în care i-a decurs viața.

Datorită închiderii magazinelor, există o cantitate limitată de șoferi disponibili pentru livrări de mare valoare. Șeful lui Paxton întinde mâna și îi cere să facă livrări sub o identitate falsă pentru el. Linda, care este lucrează la o companie de modă, are sarcina de a curăța inventarul la un magazin universal. Perechea își realizează un program de livrare la magazin.

Linda dezvăluie că există un diamant de 3 milioane de lire sterline în seiful de la magazin. A fost vândut unui cumpărător anonim, iar magazinul păstrează un duplicat la fața locului. Ea și Paxton sunt de acord să ia adevăratul diamant pentru ei și să-l trimită pe cel fals cumpărătorului din New York.

Când ajung la magazin, Linda și Paxton recuperează diamantul și îl schimbă cu falsul. Cu toate acestea, se confruntă cu Donald, un fost coleg de serviciu al lui Linda pe care la concediat la începutul săptămânii. A chemat poliția după ce a aflat despre identitatea falsă a lui Paxton. Ea îi dezvăluie planul lor, iar el este de acord să jefuiacă cu ei.

 Filmul a fost scris în întregime, finanțat și filmat în mijlocul pandemiei COVID-19. Este lansat în Statele Unite pe 14 ianuarie 2021 pe HBO Max și a primit recenzii mixte de la critici. Relația dintre Hathaway și Ejiofor a fost lăudată în unanimitate.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru Locked Down 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Locked Down 2021

trailers
x
Locked Down 2021 Online Subtitrat Romana HD

Trailer Locked Down 2021

Comedie, Crimă, Romantic

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte