Little Fish online subtitrat in romana

Romantic, SF - 101 minute
Rating:
7.1/10
7.1
Little Fish 2021 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 05 feb., 2021
  • Gen: Romantic, SF

Descriere Little Fish (2021)

Little Fish 2021 online subtitrat în română HD.

Little Fish 2021 este un viitor film de dramă romantică american științifico-fantastic. Este regizat de Chad Hartigan, dintr-un scenariu de Mattson Tomlin. Ca personaje principale joacă Olivia Cooke, Jack O’Connell, Raúl Castillo și Soko. Un cuplu luptă pentru a-și menține relația împreună, pe măsură ce un virus al pierderii de memorie se răspândește și amenință să șteargă istoria iubirii și curtei lor.

Acesta este al patrulea film de lung metraj al regizorului Chad Hartigan. Este vorba de o poveste de dragoste situată într-un viitor apropiat din Seattle care se clatină pe marginea calamității. În rolurile principale, Olivia Cooke, Jack O’Connell, Soko și Raul Castillo. Acțiunea filmului se începe în mijlocul unei epidemii globale: Afecțiunea neuroinflamatorie, o afecțiune severă și rapidă de tip Alzheimer.
Amintirile oamenilor dispar. Cuplul Jude Williams și Emma Ryerson se confruntă cu realitățile, intercalate cu bucăți din trecut pe măsură ce cei doi se întâlnesc și relația lor înflorește. Dar pe măsură ce strânsoarea asupra societății se întețește, devine din ce în ce mai dificil să știm ce este adevărat și ce este fals.

Este programat să fie lansat pe 5 februarie 2021, de către IFC Films.

În martie 2019, s-a anunțat că Olivia Cooke, Jack O’Connell, Raúl Castillo și Soko s-au alăturat distribuției filmului. Chad Hartigan regizând dintr-un scenariu de Mattson Tomlin. Brian Kavanaugh-Jones, Rian Cahill, Tim Headington, Lia Buman, Chris Ferguson, Mattson Tomlin, vor fi producătorii filmului. În timp ce Cooke, Fred Berger, și alții vor servi ca producători executivi.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Little Fish 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Little Fish 2021

trailers
x
Little Fish 2021 Online Subtitrat Romana HD

Trailer Little Fish 2021

Romantic, SF

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte