Le Bossu online subtitrat in romana

Acțiune, Aventură - 105 minute
Rating:
6.9/10
6.9
Le Bossu 1959 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 13 dec., 1959
  • Gen: Acțiune, Aventură

Descriere Le Bossu (1959)

 Le Bossu 1959 online subtitrat în română HD.(Cocoşatul 1959)

Le Bossu este un film franco-italian, care are rolul lui Jean Marais în regia lui André Hunebelle. Filmul a fost filmat între 19 mai și 28 iulie în „Franstudio” din Saint-Maurice și în Pirineii Orientali.

 Scena ne arată cum sunt trimiși trei bărbați în Spania pentru Lagardère iar fiica ducelui a fost împușcată la Pont du Diable (Céret).

Aceasta este o versiune distractivă bazată pe romanul clasic al lui Paul Favel, cu un Jean Marais îndrăzneț ca celebrul cocoșat. Acesta este clasicul roman cunoscut, cu o distribuție fină condusă de chipeșul Jean Marais în rolul lui Henri de Lagardere. Într-un rol curajos ca un aristocrat de clasă superioară, un spadasin, un iubit îndrăzneț și un atlet agil. Povestea este stabilită la începutul anilor 1700. Lagardere este un aristocrat care a devenit cel mai bun prieten al ducelui de Nevers.

Gonzague, în căutarea bogăției, îl ucide pe Nevers. Nevers în momentele sale pe moarte, îi cere lui Lafardere să aibă grijă de copilul său și să-l răzbune, oricât de mult ar dura. Prințul lui Gonzague îl ucide pe ducele de Nevers și încearcă să se căsătorească cu văduva sa, Lady of Nevers, pentru a-și putea pune mâna pe averea sa.

 Cavalerul Lagardère împreună cu un arici de stradă numit Passepoil îl ia pe copilul Aurore de Nevers / Isabelle din Caylus cu ei în Toledo, Spania. Acesta revine deghizat în cocoșat câțiva ani mai târziu pentru a-l demasca pe Prinț ca un ticălos care este.

Trec câțiva ani. Fiind decedat Ludovic al XIV-lea, acum rege al Franței rezultă a fi Ludovic al XV-lea și guvernează favoritul său, ducele Philippe d’Orléans. În 1717 este numit „consiliul familiei” prezidat de ducele de Orleans pentru a determina moștenirea lui Nevers. Ducele de Gonzague a descoperit că cei doi supraviețuiesc și caută să-i ucidă. Dar Lagardère câștigă încrederea ducelui ca un bătrân norocos, prin deghizarea sa inteligentă de cocoșat.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player Gratuit Le Bossu 1959 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Le Bossu 1959

trailers
x
Le Bossu 1959 Online Subtitrat Romana HD

Trailer Le Bossu 1959

Acțiune, Aventură

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte