Last Night in Soho online subtitrat in romana

Dramă, Groază, Thriller -
Rating:
0/10
0
Last Night in Soho 2021 Online Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 23 apr., 2021
  • Gen: Dramă, Groază, Thriller

Descriere Last Night in Soho (2021)

Last Night in Soho 2021 online subtitrat în română HD.

Filmul Last Night in Soho 2021 ne spune povestea la o tânără fată. Pasionată de designul de modă, este în mod misterios capabilă să intre în anii 1960. Acolo își întâlnește idolul, o cântăreață uimitoare. Dar Londra anilor 1960 nu este ceea ce pare și timpul pare să se destrame cu consecințe umbroase. Personajul principal nu are idee ce consecințe cumplite vor veni la câteva săptămâni după o întâlnire bruscă cu o celebritate. În curând, fata va întâlni un bărbat atrăgător care lucrează ca inginer de sunet și are o voce captivantă.

Last Night in Soho 2021 este un film de groază psihologică regizat de Edgar Wright. Are un scenariu de Wright și Krysty Wilson-Cairns, bazat pe o poveste de Wright. Filmul are în rolurile principale pe Anya Taylor-Joy, Thomasin Harcourt McKenzie, Matt Smith, Diana Rigg și Terence Stamp. Filmul va marca aparițiile finale pentru Rigg și Margaret Nolan, care au murit în septembrie și, octombrie 2020.

Filmările au început pe 23 mai 2019 și s-au încheiat la 30 august 2019. Se spune că filmul ar fi inspirat din alte filme de groază britanice. Filme precum Don’t Look Now de Nicolas Roeg și Repulsion de Roman Polanski. Detaliile complotului sunt ușoare în film. Filmul va avea loc în cartierul Soho din Londra și urmează să aducă producție în această vară.

 Last Night in Soho este programat să fie lansat pe 23 aprilie 2021. Anterior, era programat să fie lansat pe 25 septembrie 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei COVID-19.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru Last Night in Soho 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Last Night in Soho 2021

trailers
x
Last Night in Soho 2021 Online Subtitrat

Trailer Last Night in Soho 2021

Dramă, Groază, Thriller

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte