Land online subtitrat in romana online subtitrat in romana

Dramă - 89 minute
Rating:
0/10
0
Land 2021 online subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 12 feb., 2021
  • Gen: Dramă

Descriere Land online subtitrat in romana (2021)

Land 2021 online subtitrat în română HD.

Land 2021 online subtitrat este un film dramatic, regizat de Robin Wright. În debutul ei regizoral, dintr-un scenariu de Jesse Chatham și Erin Dignam. Este o poveste de transformare personală din cel mai tragic eveniment posibil pentru oricare dintre noi.

O poveste plină de viață a căutării de sens a unei femei în vasta și aspra sălbăticiei americane. Edee are parte de un eveniment neînțeles. Aceasta se trezește în imposibilitatea de a rămâne conectată la lumea pe care a cunoscut-o cândva. În fața acelei incertitudini, se retrage în sălbăticia magnifică, dar neiertătoare, din Munții Stâncoși. Un vânător local o aduce din nou în pragul morții, trebuie să găsească o modalitate de a trăi din nou.

Câștigătoarea Globului de Aur Robin Wright ( House of Cards ) debutează în regie în această dramă în sălbăticie. Joacă rolul unei femei cu un sentiment de identitate pierdut, care caută să recâștige abilități de supraviețuire în pădurile americane izolate. Co-joacă Demián Bichir (nominalizat la Oscar) ( The Hateful Eight ).

 Robin Wright și-a perfecționat abilitățile de regie în „House of Cards” de la Netflix, unde a condus 10 episoade pe parcursul a patru ani, în timp ce a apărut și în serialul de streaming ca Claire Underwood.

„Land” va avea premiera mondială la Festivalul de Film Sundance din 2021 pe 31 ianuarie. O a doua proiecție a festivalului va avea loc pe 2 februarie. Pe lângă „Land”, Wright, Focus are și filme precum „Ultima noapte în Soho” a lui Edgar Wright, „Boogie” a lui Eddie Huang, „Stillwater” a lui Tom McCarthy și „Blue Bayou” al lui Justin Chon pe filmul său din 2021.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru Land 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Land online subtitrat in romana 2021

trailers
x
Land 2021 online subtitrat

Trailer Land 2021

Dramă

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte