Jungle Cruise online subtitrat în română online subtitrat in romana

Fantastic, Aventură, Acțiune, Comedie -
Rating:
0/10
0
Jungle Cruise 2020 Online Subtitrat Romana HD

Informații film

  • Data lansarii: 30 iul., 2021
  • Gen: Fantastic, Aventură, Acțiune, Comedie

Descriere Jungle Cruise online subtitrat în română (2021)

Jungle Cruise 2021 online subtitrat în română HD.

Jungle Cruise 2021 online subtitrat este un film de aventura regizat de Jaume Collet-Serra dintro poveste. Cu un scenariu scris de Michael Green. Produs de Walt Disney Pictures, filmul îi are în rolurile principale pe Dwayne Johnson, Emily Blunt , Édgar Ramírez și alții .

La începutul secolului XX, oamenii s-au îmbolnăvit de amigdalită obișnuită și au murit de pneumonie. Nu au avut ocazia să cumpere medicamente la o farmacie din apropiere. Prin urmare, locuitori mai experimentați au intrat adânc în jungla tropicală a Amazonului. Cu speranța de a găsi rădăcinile magice pentru o poțiune miraculoasă. Ar putea vindeca un pacient al unei boli incurabile în câteva ore.

Filmul o plimbare plină de fiori în Amazon cu alunecătorul skipper Frank Wolff și cercetătorul curajos Dr. Lily Houghton. Lily călătorește  în jungla amazoniană și solicită serviciile discutabile ale lui Frank. Are nevoie pentru a o ghida în aval pe La Quila – barca lui zdrobită, dar fermecătoare.

Lily este hotărâtă să descopere un copac antic cu abilități de vindecare de neegalat – care posedă puterea de a schimba viitorul medicinii. Impins în această căutare epică împreună, dublul improbabil întâlnește nenumărate pericole și forțe supranaturale, toate ascunzându-se în frumusețea înșelătoare a pădurii tropicale luxuriante. Dar pe măsură ce secretele arborelui pierdut se desfășoară, miza ajunge și mai sus pentru Lily și Frank, iar soarta lor – și a omenirii – atârnă în balanță.

 Jaume Collet-Serra regizează filmul, care îi are în rolurile principale pe Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez și Jack Whitehall, alături de Jesse Plemons și Paul Giamatti.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru Jungle Cruise 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte