Judas and the Black Messiah online subtitrat in romana

Biografic, Dramă, Istoric -
Rating:
0/10
0
Judas and the Black Messiah 2021 Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 12 feb., 2021
  • Gen: Biografic, Dramă, Istoric

Descriere Judas and the Black Messiah (2021)

Judas and the Black Messiah 2021 online subtitrat în română HD.

Judas and the Black Messiah 2021 este un viitor film biografic american. Filmul este bazat pe viața lui Fred Hampton, președintele Black Panther Party la sfârșitul anilor 1960 din Illinois. Regizat și produs de Shaka King, filmul a fost scris de King și Will Berson, pe baza unei povești.
Judas and the Black Messiah este programat să aibă premiera la Festivalul de film Sundance din 2021. Va fi lansat în Statele Unite pe 12 februarie 2021, simultan în cinematografe și digital pe HBO Max.

Filmul ne spune povestea lui Fred Hampton, președintele Partidului Panterei Negre din Illinois. Mai apoi are loc trădarea sa fatală de către informatorul FBI William O’Neal. Președintele Fred Hampton avea 21 de ani când a fost asasinat de un agent FBI. Reușind să-i reducă la tăcere pe Partidul Panterei Negre. Dar nu au putut ucide moștenirea lui Fred Hampton și, 50 de ani mai târziu, cuvintele sale încă răsună, mai tare ca niciodată.

În februarie 2019, a fost anunțat că Daniel Kaluuya și Lakeith Stanfield s-au alăturat distribuției filmului. Shaka King regizând dintr-o poveste originală a lui Lucas Bros și un scenariu pe care l-a scris alături de Will Berson. Ryan Coogler va juca rolul de producător al filmului, distribuind Warner Bros. Pictures. Jesse Plemons, Dominique Fishback și Ashton Sanders s-au alăturat distribuției filmului în septembrie. În octombrie 2019, Algee Smith s-a alăturat distribuției filmului.

Filmările principale au început în Cleveland, Ohio pe 21 octombrie 2019. În zilele de 25 și 26 noiembrie 2019, filmările au avut loc la Ohio State Reformatory din Mansfield. Producția s-a încheiat pe 19 decembrie 2019.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru Judas and the Black Messiah 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Judas and the Black Messiah 2021

trailers
x
Judas and the Black Messiah 2021 Subtitrat

Trailer Judas and the Black Messiah 2021

Biografic, Dramă, Istoric

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte