Infinite online subtitrat in romana

SF, Thriller -
Rating:
0/10
0
Infinite 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 28 mai, 2021
  • Gen: SF, Thriller

Descriere Infinite (2021)

Infinite 2021 online subtitrat în română HD.

Mark Wahlberg și regizorul Antoine Fuqua fac echipă pentru Infinite 2021. Acesta ne spune povestea unui om care își descoperă halucinațiile. Dar acestea sunt de fapt viziuni din viețile trecute.

 Infinite este un viitor film de acțiune științifico-fantastic american regizat de Antoine Fuqua. John Lee Hancock și Ian Shorr au adaptat scenariul din romanul lui D. Eric Maikranz din 2009 The Reincarnationist Papers.

În februarie 2019, s-a anunțat că Chris Evans a intrat în negocieri pentru a juca în film, iar Antoine Fuqua va regiza. Evans a renunțat la proiect din cauza problemelor de programare, Mark Wahlberg intrând în negocieri pentru a-l înlocui. Wahlberg a fost confirmat în august, iar Sophie Cookson și Dylan O’Brien au fost adăugați în distribuție. În septembrie, Chiwetel Ejiofor, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Rupert Friend și Jason Mantzoukas au fost distribuiți. Tom Hughes a fost distribuit în octombrie.
Filmările au început în septembrie 2019. Au fost filmate scene în centrul orașului Cardiff, Aeroportul Farnborough și într-o instalație de schi interioară, The Snow Center, într-o perioadă de o săptămână închisă pentru public. Filmările s-au făcut și în Londra, Mexico City, Guanajuato, Nepal, New York, Scoția, Thailanda și Alpi.

Reeșalonarea Paramount, prin THR, va vedea lansarea filmului schimbându-se de la slotul inițial programat pentru 7 august 2020. Mișcarea reflectă răspunsul la aproape fiecare lansare majoră în urma pandemiei COVID-19. Va vedea acum Infinite 2021 competiția în weekendul de sărbători prelungit de Memorial Day. O perioadă de obicei lucrativă, care servește ca lansare neoficială a sezonului de film de vară.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru Infinite 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Infinite 2021

trailers
x
Infinite 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Trailer Infinite 2021

SF, Thriller

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte