Hotel Transylvania 4 online subtitrat în română online subtitrat in romana

Animație, Aventură, Comedie -
Rating:
0/10
0
Hotel Transylvania 4 2021 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 06 aug., 2021
  • Gen: Animație, Aventură, Comedie

Descriere Hotel Transylvania 4 online subtitrat în română (2021)

Hotel Transylvania 4 2021 online subtitrat în română HD.

Hotel Transylvania 4 online subtitrat este o franciză media americană creată de scenaristul de comedie Todd Durham. Se compune din trei filme teatrale animate. Trei romane grafice și două scurtmetraje produse de Sony Pictures Animation. Precum și o serie TV animată în mod tradițional difuzată pe Disney Channel și mai multe jocuri video. Seria este formată dintr-un ansamblu de distribuție, de obicei condus de vocile lui Adam Sandler, Andy Samberg și Selena Gomez.

Pe 26 februarie 2019, Sony Pictures Animation a anunțat că un al patrulea film va fi lansat pe 22 decembrie 2021. La 4 octombrie 2019, Tartakovsky a confirmat că nu va regiza filmul. La 24 aprilie 2020, data lansării a fost mutată la 6 august 2021. În schimb, filmul va fi regizat de Jennifer Kluska și Derek Drymon, iar Selena Gomez va reveni pentru a-și exprima personajul. Gomez va fi, de asemenea, implicată ca producător executiv alături de Tartakovsky și producătorul primelor trei filme Michelle Murdocca.

În timp ce complotul Hotelului Transilvania 4 este necunoscut, franciza se învârte de obicei în jurul unui hotel pentru monștri. Acesta mereu îl include pe Dracula, Monstrul lui Frankenstein, Omul Invizibil, un vârcolac și o mumie. Andy Samberg joacă rolul omului care se îndrăgostește de fiica lui Dracula. Cel de-al treilea film (și cel mai probabil cel mai bun) a slăbit formula făcând ca monștrii să facă o croazieră împreună. Deci cine știe ce se va întâmpla în cea de-a patra tranșă.

 Filmul este programat să fie lansat teatral pe 6 august 2021 de Sony Pictures Releasing sub eticheta Columbia Pictures.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru Hotel Transylvania 4 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte